Категории

Възглавница за бременност и кърмене Nuvita DreamWizard 10в1, Шарени точици

99,90 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

DreamWizard е възглавница за бременност и кърмене която благодарение на пълнежа от анти-алергични микро перли заема подходящата форма за оптимално положение на плода и майката

Количество

  • Бърза и сигурна доставка Бърза и сигурна доставка
  • Безплатна доставка за поръчки над 30 лв с ДДС Безплатна доставка за поръчки над 30 лв с ДДС
  • 14 дневен срок за връщане 14 дневен срок за връщане

Използване при бременност Насърчава бебето да застане в идеална позиция за по-лесно и по-безболезнено раждане. Поддържа гърба на майката и предотвратява преобръщането по време на сън. Комфортна подкрепа за корема. Уникалният дизайн позволява удобна употреба за жени с различен ръст и през различни стадии на бременността.

Използване при кърмене и хранене на детето: Възглавницата подкрепя гърба на майката по време на кърменето и поддържа бебето в най-добрата позиция за сучене

С помощта на микро перлите може да се регулира разстоянието на бебето от гърдата за по-спокойно хранене. Удобна възглавничка за главата на бебето по време на кърмене. Осигурява идеална опора на бебето, когато се храни или играе седнало.

Ежедневна употреба при бебета: При свързването на двата края на възглавницата се получава удобно и безопасно гнездо за бебето. Гнездото може лесно де се превърне в бебешко легло с помощта на допълнително покривало (продава се отделно).

Възглавница може да се използва и в бебешки легла, колички и детски легла. Ежедневна употреба за възрастни

Стабилна и комфортна опора за гърба и врата. Опора за колената и краката.

710010