Категории

Бебефон Motorola MBP11

94,90 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Бебефонът Motorola MBP11 е един от топ моделите бебефони на пазара. Устройството е с изключително силен микрофон, благодарение на който ще имате възможността да чувате детето си ясно и чисто дори в голяма къща.

Количество

  • Бърза и сигурна доставка Бърза и сигурна доставка
  • Безплатна доставка за поръчки над 30 лв с ДДС Безплатна доставка за поръчки над 30 лв с ДДС
  • 14 дневен срок за връщане 14 дневен срок за връщане

Аудио бебефон Motorola MBP11

Технологията 1.9 MB DECT 6.0 на MBP11 ви дава спокойствие, като знаете, че нейната цифрова комуникация е сигурна, така че другите не могат да подслушват. Той също така гарантира, че няма да има смущения от други безжични електронни устройства, обичайно използвани в дома.

До 300 метра обхват. Сигнализира за излизане от обхват
Превъзходният безжичен обхват на MBP11 ви позволява да поддържате връзка с бебето до 300 метра. Така че дори да имате по-голям дом, не е нужно да се отказвате от безопасността или възможността да останете във връзка с малкото си. Алармата се чува, когато излизате извън обхвата на предавателния блок, така че никога няма да се чудите дали сте достатъчно близо, за да чуете какво се случва.
5 LED диода за индикация на звука
Пет светодиода на родителския приемник на MBP11 показват нивото на звукова активност в стаята, позволявайки ви да се информирате за визуално и звуково събитие.

Гаранция: 24 месеца


mbp11