Категории

Нощна лампа Reer NightGuide, 52020

19,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Oсигурява безопасна навигация през нощта

Сензор за движение и здрач

Различни възможности за употреба

Количество

 

 

 

Поддържа сънлива атмосфера при смяна на пелени през нощта

 

Спокойният нощен сън е от жизненоважно значение, за да се гарантира здравословното развитие на детето ви. Сънят често се прекъсва по време на първата година на бебето, ако е гладно или се нуждае от смяна на пелените. Доброто осветление е от съществено значение за осигуряване на бърза грижа за вашето дете.

 Докато нормалното осветление на помещението обикновено е твърде силна за сънливите бебешки очи и може лесно да го разсъни, мекото осветление осигурява необходимата ориентация, но не пречи на бебето. Меката светлина от NightGuide го прави идеален източник на светлина за смяна на пелени и кърмене през нощта.

 

Осигурява мека светлина

за безопасна ориентация през нощта

 

Лампата предлага отлична осветеност в помещението през нощта. Меката светлина ви помага незабавно да намерите всички необходими материали за смяна. NightGuide не само осигурява достатъчно светлина за смяна на пелени, но и ви позволява да кърмите бебето или да приготвите бутилката с мляко, без да се налага да включвате основните лампи. По този начин можете да поддържате сънливата атмосфера и да сте сигурни, че и двамата ще заспите бързо.

Включва се и се изключва автоматично

благодарение на интелигентният сензор

 

NightGuide е оборудвана със здрач сензор и сензор за движение. Сензорите автоматично се активират при променящата се светлина или веднага щом открият движение, което означава, че не е нужно да търсите ключа за включване. Светлината отново се изключва автоматично след около 30 секунди, ако няма движение. NightGuide може също да бъде включен в режим на непрекъснато осветление, както е необходимо. При тази настройка светлината остава включена, докато не се изключи ръчно.

Гъвкаво използване

може да се използва като самостоятелна лампа , на стената или в шкафа

 

Компактната форма на нашата декоративна лампа позволява тя да се побере на всяка маса за преобличане, докато атрактивният мотив на задната страна го прави идеален източник на непряко осветление. С допълнителни вдлъбнатини на гърба, NightGuide може да бъде прикрепен бързо и лесно към стената с винтове.

NightGuide работи без кабел, чрез батерия, което означава, че може да се използва независимо от източниците на захранване. Осигурява отлично осветление за чекмеджета. Може да се използва и в случай на прекъсване на захранването у дома.

Издръжлив, енергоспестяващ и безопасен

благодарение на LED технологията

 

С 8 LED светлини, NightGuide носи всички предимства на модерния LED източник на светлина: светлината за смяна на пелените е енергоспестяваща, има дълъг живот (до 10 000 часа) и е особено безопасна, защото не се загрява дори при продължителна употреба.

 

Детайли за продукта

Осигурява безопасна навигация през нощта: за смяна, кърмене, приготвяне на мляко и много други задачи

Автоматично включване / изключване (сензор за движение и светлина)

Топло осветление (около 6500 K)

Гъвкава употреба като под, лампа или стена

Работи с батерии( не са включени)

Енергоспестяваща LED технология (8 светодиода), продължителност на светлината: 10.000 h

Размери: 7 cm x 7.3 cm (HxW)

Цвят: светлосин

 

52020