Категории

Детски антифон капсули Reer SilentGuard 53094, Розови

39,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Надеждна защита срещу вредни шумове (SNR = 27) *

Универсален за концерти, футболни игри или фойерверки

Лека и широка лента за глава с мека подплата за оптимален комфорт при носене

Количество

 

 

 

Защита на деликатни уши

Слухът още не е напълно развит при бебета и малки деца и те са особено чувствителни към шума. Шум, по-силен от 85 децибела (например шумове на летището или фойерверки), са вредни за чувствителните бебешки уши и могат да причинят трайно увреждане на слуха. Поради тази причина трябва да защитавате слуховете на вашите малки, колкото е възможно по-добре.Предпазителят за уши SilentGuard Baby осигурява надеждна защита срещу вредни шумове, предотвратявайки възможното увреждане на слуха.

Надеждна защита
благодарение на ефективната изолация

Продължителното излагане на шум, по-силен от 80 децибела (например косачки, големи групи хора), може да причини увреждане на слуха. Колкото по-силен е шумът, толкова по-бързо се получава увреждане на слуха. Звук, който е толкова силен, колкото 110 децибела (напр. Фойерверк, клаксонът на автомобил в близост) може да доведе до незабавно увреждане на слуха. Благодарение на тяхната изолация, тези капсули за защита на ушите имат един номер на класация (SNR) от 27, осигурявайки надеждна защита на чувствителните бебешки уши. Нивото на звукова изолация от 27 SNR означава, че средният защитник намалява интензивността на звука с 27 децибела, преди звукът да достигне тъпанчетата. В резултат на това най-силните шумове могат да се намалят до безвредно ниво (под 80 децибела).

Перфектно пасване, което расте с дете
благодарение на гладко регулируемия лента за глава

Този здрав протектор за уши включва регулируема лента за глава, покрита с материал от мека повърхност. Лентата за глава може да се регулира непрекъснато към главата на детето ви, което прави възможно предпазването на слуха да расте заедно с детето ви. Вътрешната повърхност на лентата за глава е подплатена за много висок комфорт при носене.

Високо удобство при носене
благодарение на леките капсули за ухо и еластични проводници на лентата за глава

Формата на капсулите на ухото осигурява плътно прилепване върху малките уши на децата. Мекото, приятно за кожата подплънка на ушите осигурява приятно усещане за докосване на ушите на детето ви.
Капсулите на ухото са прикрепени към лентата за глава чрез кабели за слушалки. Те гарантират равномерно разпределение на налягането. Самият предпазител за ухо е изработен от специален, с ниско тегло, звукоизолиращ материал за максимално удобство при носене.

Лесно за носене
Благодарение на сгъваемата конструкция

Ушните капсули могат да бъдат сглобени и прибрани в лентата за глава. Поради този особено удобен дизайн, капсулите на ухото не заемат много място, когато трябва да ги транспортирате. По този начин можете да вземете тези предпазители на ушите, където и да се нуждаете от тях най-много: на сватби, улични партита с фойерверки или летища.

SilentGuard
протектор за бебета и малки деца

SilentGuard Kids е особено подходящ за деца на възраст 27 месеца и по-големи, растящи по размер с тях. И двата модела се предлагат в синьо и розово / розово.

Информация за продукта

  • надеждна защита срещу вредни шумове (SNR = 27)
  • перфектно пасване, което расте с детето
  • избягва точките на натиск върху чувствителната глава на детето
  • много малки и леки капсули
  • сгъваем дизайн
  • удобни за кожата и издръжливи материали, лесно почистване
  • тестван съгласно EN 352-1
53094