Категории

Органайзер за автомобил Reer TravelKid Entertain

34,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !
Количество

 

 

 

Развлечения, чистота и защита в движение

Дългите пътувания с кола понякога могат да бъдат много стресиращи за родителите и децата. Седейки дълго време и монотонността на движещите се пейзажи, децата ви бързо се отегчават. Те не искат да стоят на едно място, а искат да бъдат заети. Плюшените играчки, книгите и игрите правят пътуванията с кола по-приятни за децата. В органайзера на автомобил на TravelKid Entertain с джоб за таблет можете спокойно да съхранявате всички неща, които пазят детето ви щастливо по време на пътуване с кола и в същото време да предпазват седалките от мръсотия. 

Максимален комфорт при пътуване

с кино на задната седалка

Джобът за таблет превръща органайзера в развлекателна станция с игри и филми. Джобът е подходящ за таблети до 12,5 ”. Благодарение на неговия докосващ филм, таблетката може да се използва, без да се налага да я изваждате от джоба.
За да сте сигурни, че устройството е стабилно разположено, таблетният джоб е здраво затворен от 3 страни и може да бъде затворен отгоре с велкро закопчалка. Страничните отвори предотвратяват прегряването на устройството и позволяват включването на слушалки или кабел за зареждане.

 

Полезно решение за органайзер
за съхранение на багаж

С TravelKid Entertain вашето дете винаги е готово за игра по време на пътуване с кола. Четири отделения с различен размер, някои с велкро закопчалки, осигуряват достатъчно място за всичко, от което се нуждаете в движение: от приятни играчки, книги и материали за рисуване към храна за пътуването.
Това ви дава възможност да се отпуснете и да се съсредоточите върху шофирането, сигурни, че детето ви има всичко, от което се нуждае и всичко е безопасно съхранено. Това прави пътуването с кола забавно за всички.

 

Практична защитна подложка на облегалката

Предпазва от мръсотията по детските обувки

Неговият размер означава, че организаторът покрива всички повърхности на облегалката в повечето автомобили. Ето защо, ако детето ви удари предната седалка със своите мръсни обувки, TravelKid Entertain я предпазва.
Благодарение на материала за отблъскване на мръсотия и вода, органайзера на задната седалка може да се почисти бързо и лесно след пътуването.

 

Бързо и лесно закрепяне
съвместимо с почти всички автомобилни седалки

Органайзерът е прикрепен към столчето за кола само с няколко ръкохватки. Просто поставете ремъците за закрепване около облегалката за глава и седалката, затворете ключалката и затегнете, след което сте готови да отидете.
Благодарение на изключително дългите ремъци за закрепване, TravelKid Entertain дори пасва идеално на широки спортни седалки.

 

TravelKid
Чистота, безопасност и забавление в колата

Новата гама от TravelKid от Reer включва различни автомобилни аксесоари. Целта на всички продукти е да направят пътуванията с автомобил възможно най-приятни за вашето дете и да предпазят колата от повреди и замърсявания. В допълнение към органайзерите на задните седалки, гамата включва и защитни подложки, кутия за организиране и рисунка.

Reer отделя голямо внимание на качеството и висококачествената механична обработка при избора на материали. Всички продукти в гамата TravelKid се произвеждат от материал, който не отблъсква водата и мръсотията и се почиства лесно. 

Информация за продукта

  • полезно организационно решение за безопасно съхраняване на игри, книги и др.protects car seats against dirt
  • изключително голям прозорче с тънък филм, подходящ за таблетки до 12,5 "
  • подходящ за всички обикновени седалки
  • изключително дълъг ремък за закрепване - също подходящ за спортни седалки
  • лесен за почистване благодарение на отблъскващия водата и замърсяването материал
  • размери: 45 x 58 cm
    Icon Schrank-und Schubladenriegel

86051