Категории

Чанта за количка Reer Clip&Go 84082, Бежова/черна

29,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Чанта за количка и фитнес чанта в едно

С практичен вътрешен джоб за ценности

Clip & Go: лесно закрепване и гъвкаво сваляне с кукички

Количество
Последна наличност

 

 

 

Добре подготвени за пътувания

За да сте сигурни, че малките ви съкровища са в добро състояние, ще ви трябват няколко важни прибори. Пелени, мокри кърпички и бутилки са само няколко. За да имате наистина всичко под ръка, докато сте навън, добре опакованата чанта за пелени е от съществено значение.
Чантата за пазаруване Clip & Go Bag ви предлага допълнително пространство за всичко, от което се нуждаете, докато пътувате с бебето си.

Място за всички важни бебешки предмети
благодарение на допълнителното пространство за съхранение

Чантата ви предлага повече пространство от обикновената чанта за пелени и е значително по-лека. Благодарение на допълнителното пространство за съхранение, имате не само достатъчно място за смените, но и за бебешки артикули като смяна на дрехи, плюшени играчки, бутилки. Има също достатъчно място за всичко, от което се нуждаете.

Ценните вещи се съхраняват безопасно
благодарение на затварящия се вътрешен джоб

Вътрешността на чантата има малък затварящ се джоб за ценностите ви. По този начин телефонът, ключовете или портфейла ви също се съхраняват безопасно по всяко време и бързо под ръка, когато имате нужда от тях.

Лесно и гъвкаво закрепване
благодарение на Clip & Go кукички

Чантата за количка има 2 скоби с кукички. Тези скоби могат бързо и лесно да се закрепят към количката, като се използва велкро закопчалка. По този начин лесно можете да прикрепите чантата към количката по всяко време, благодарение на щракващите куки. След изваждане на чантата можете просто да оставите скобите на количката. Следващият път, когато я използвате, можете просто да закрепите чантата до количката и сте готови за излизане.

Стилен аксесоар
може да се използва и като пазарна чанта

Благодарение на функцията раница, можете да носите чантата на количката като мешка и по този начин да я използвате удобно без количката. Но детето ви в крайна сметка ще стане по-възрастно и няма да ви е необходима чанта за пелени. Благодарение на своя модерен дизайн и хармонично оцветяване, все още можете да използвате чантата като раница.

Информация за продукта

  • 2 в 1: чанта за количка, може да се използва като пазарна чанта благодарение на практичната функция раница
  • изключително голямо пространство за съхранение, напр. за покупки
  • с практичен вътрешен джоб за ценности
  • Clip & Go: лесно закрепване и гъвкаво отстраняване с кукички
  • размери: прибл. 41 х 40 cm
  • Съдържание: 1x чанта, 2x Clip
Icon Schrank-und Schubladenriegel
84082