Категории

Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071

49,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Oснова против хлъзгане за по-добро сцепление на детската седалка

Изключително голяма повърхност, обхващаща цялата площ на седалката

Джоб за малки вещи

Количество
Изчерпано

 

 

 

Защита за вашето дете и за вашата кола

Бебешките седалки, обърнати назад, обикновено са разположени директно върху тапицерията на колата, където рано или късно те оставят трайни следи върху облегалките.
Предпазната седалка TravelKid MaxiProtect защитава седалките на автомобила от следи, оставени от бебешките седалки.
Защитната подложка за кола е само един от елементите в новата ни серия TravelKid. Тези продукти осигуряват безопасност и ред в автомобила и улесняват пътуванията с деца.

Защита от мръсотия и претриване на седалката

Тъй като детските седалки се използват за дълъг период от време, върху тапицерията на седалката се появяват вдлъбнатини и фини пукнатини поради тежестта и движението на седалката назад и напред. Подложката предпазва от вдлъбнатини, оставени от детските седалки.
Благодарение на допълнителния си крак, който се простира над седалката, долната част на задната седалка също е защитена от мръсотия от детските обувки.

Идеална за столчета обрърнати назад. При седалките, обърнати назад, облегалките могат лесно да бъдат повредени от мръсните обувки на децата.
TravelKid MaxiProtect има изключително голяма повърхност на облегалката, следователно покрива цялата височина на облегалката. Това надеждно я предпазва от мръсотия.
 

Безопасна и лесна употреба

Предпазната седалка може да се монтира бързо и лесно на всички обикновени седалки. Просто я поставете на седалката, плъзнете подгъващите се между седалката и облегалката и най-накрая прикрепете скобата за прикрепване към облегалката за главата. По този начин осигурявате безопасно сцепление.
Нехлъзгащият се материал от двете страни на подложката предотвратява подхлъзване на защитната подложка върху столчето за кола и същевременно гарантира, че детската седалка е здраво захваната.

Съвместимо с ISOFIX

TravelKid MaxiProtect има вдлъбнатини от двете страни между задната част и седалката. Чрез тях ISOFIX конекторите на детските седалки могат да бъдат свързани към устройствата ISOFIX на превозните средства, без това да им пречи. В резултат на това, тази защитна подложка за кола е подходяща за всички детски седалки, седалки, обърнати назад, легнали бебешки седалки и бустерни седалки с прикачни системи ISOFIX.

 

Практични джобове

Подложката разполага с 2 интегрирани предни мрежови джоба. Те осигуряват практично място за съхранение на книги, игри и много други. Това означава, че вие и вашите деца винаги имате всичко нужно по време на пътуването. 

 

TravelKid


Новата гама от TravelKid от риер включва различни автомобилни аксесоари. Целта на всички продукти е да направят пътуванията с автомобил възможно най-приятни за вашето дете и да предпазят колата от повреди и замърсявания. В допълнение към защитните възглавници, гамата включва и организаторите на задните седалки.

Детайли за продукта

Противоплъзгаща се основа за по-добро сцепление на детската седалка
Изключително голяма повърхност, идеална за седалки с реверс
Предпазва от проникване и замърсяване в колата
ISOFIX-съвместим
Лесен за почистване, благодарение на водата и отблъскващия мръсотия материал
Практически джобове за по-добра организация
Подходящ за всички обикновени седалки
Размери: 46 x 120 cm

86071