Категории

Органайзер за пътуване Reer TravelKid Play, 86091

24,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !
Количество

 

 

 

Забавление и игри в движение

Дългите пътувания с кола понякога могат да бъдат много стресиращи за родителите и децата. Седейки дълго време и монотонността на подвижните пейзажи, децата ви бързо се отегчават. Те не искат да седят по-дълго, а искат да останат заети - в идеалния случай да играят игри или да рисуват.
Рисунката и игралната подложка TravelKid Play позволяват на детето ви да рисува и да играе лесно дори и в движение, като по този начин забавните пътувания на автомобил са скучни.
Подложката за пътнически подложки е само един от елементите в нашата нова гама TravelKid. Тези продукти осигуряват безопасност и ред в автомобила и улесняват пътуванията с деца.

 


Идеален за пътувания
Стабилна основа за игри и рисуване

Дори по време на дълги пътувания с кола, напр. по пътя през празниците децата обичат творческите дейности. TravelKid Play е със здрава основа, която е не само идеална за използване като основа за рисуване, но и като повърхност за игри и всички други дейности, за които се изисква маса. В същото време еластичните ленти за закрепване по ъглите му осигуряват здраво захващане на чертежа или игралното поле и предотвратяват плъзгането.
Благодарение на материала за отблъскване на мръсотия и вода, подложката е лесна за почистване. Това означава, че също така не е проблем, ако детето ви изпива напитката си от време на време.

 

Практични джобове
за съхраняване на багаж

Органайзерът има два големи джоба на двете странични крила. Те осигуряват практично място за съхранение на игри или хартия и писалки. Благодарение на ципове на джобовете, всичко остава сигурно на място. Затова можете да се отпуснете и да се съсредоточите върху шофирането, сигурни, че детето ви има всичко необходимо, за да играе, готови за ръка по всяко време. Това прави пътуването с кола забавно за цялото семейство.

 

Практично пренасяне
Също така за автобусни, влакови или самолетни пътувания

Дори когато пътувате с детето си, а не в колата, но при друг вид транспорт, като например автобус, влак или самолет, те не трябва да излизат без тяхната TravelKid Play. Страничните секции могат да бъдат затворени в средата с катарама, като по този начин се предпазва хартията от падане или замърсяване. Игри с малки парченца и химикалки се съхраняват безопасно в страничните джобове. Благодарение на дръжката, подложката може да се носи удобно на ръка.

 
 

Детайли за продукта

  • стабилна база за рисуване и игра - игри и забавления по време на екскурзии
  • идеален за дълги пътувания с кола и ваканционни пътувания
  • практични джобове за съхранение, напр. за моливи
  • лесен за почистване благодарение на него отблъскващ водата и мръсотията материал
  • Голяма повърхност за рисуване: 24 x 36 cm
Icon Schrank-und Schubladenriegel
86091