Категории

  • Намалена цена

Образователна гимнастика KinderKraft TIPPY, 3 в 1

139,90 лв.
89,99 лв. Спестявате 49,91 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

3-в-1: образователна постелка, палатка и самостоятелна гимнастика

Уникален дизайн

Подпомага развитието на детето

Количество

 

 

 

Осигурява на детето радост в продължение на много години

TIPPY е уникална постелка с красив дизайн и имена на животни, написани на английски език, която може да се използва по три начина от раждането на детето. Уникалният дизайн и вниманието към детайла придават специален чар на всяка детска стая и постелката ще се променя според игровите идеи на детето.

 

3-в-1 образователна постелка

TIPPY е уникална постелка с три функции: образователна постелка с решетки за по-малки деца, постелка с палатка и независима постелка. Може да се използва от раждането и ще служи на вашето дете в продължение на много години. Благодарение на тях TIPPY ще достави и на по-големите деца много радост.

 

 

Подпомага развитието на детето

Образователната подложка TIPPY подпомага развитието на детето през първите месеци от живота: насърчава вашето мъниче да повдигне главата си, да протегне ръцете си, за да достигне играчките, и да се преобърне от корема на гърба; подобрява също координацията око-ръка.

 

 

Играчки в комплекта

Комплектът включва още следните играчки: плюшена косатка, плюшена лястовица с панделки, дрънкалка с плюшено листо, огледало и две шумолещи играчки на постелката.

 

 

Палатка с прозорец

Вашето дете обича ли да играе на криеница? TIPPY ще бъде идеален! Типито разполага с два прозореца с тъкани завеси, които ви позволяват да надникнете вътре и да играете на „здак“.

 

 

Лек, мек и безопасен

Регулируемите прътове на постелката са изработени от мека пяна, което означава, че не е нужно да се притеснявате за детето си, докато играе. Силните шевове и фактът, че няма разхлабени конци, означават, че вашето мъниче може да бъде удобно и безопасно. Той е лек, така че можете да го вземете, където пожелаете.

 

 

Уникален дизайн

Подложката TIPPY има интересен дизайн за малки деца и по-голяма основа от други постелки от този тип. Това ще даде на вашето мъниче още повече пространство за игра. Подложката включва континенти и животни, които живеят върху тях. Те са написани на английски, така че в следващите години детето ви да може свободно и естествено да научи този език, докато играе.

 

 Комфорт и удобство

Полиестер - Основата на подложката и палатката са изработени от лесен за почистване полиестер. Те могат да се перат в пералня

Полиестер и пластмаса - Играчките са изработени от полиестер и висококачествена пластмаса, която е безопасна за деца

PE пяна - Грифовете са изработени от мека и гъвкава пяна

 

Спецификация

Подложка: 92,5 см х 140 см

Височина с решетки за играчки: 46 см

Височина с барове за играчки и тийпи: 140 см

Тегло: 1,39 кг

Размери / тегло на опаковката: 505 x 110 x 585 мм / 2 кг

 

Вижте всички предимства на TIPPY

KPTIPP00MUL0000