Категории

Колан за шофиране по време на бременност Reer Mommyline 88101

89,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Перфектно регулиране на колана: удобно позициониране на лентата под корема
Повишена безопасност и комфорт по време на шофиране
Лесна инсталация и използване
2в1 - гъвкаво приложение: може да се носи както с поли и панталон

Количество
Последна наличност

 

 

 

MommyLine

2в1 колан за бременни

 

Пътуване с бебе в корема? Разбира се!

Ако шофирате, правилата за безопасност продължават да важат: моля, извийте се - но по правилния начин! По време на бременност нормалният триточков предпазен колан се простира неудобно през корема и нероденото дете. И ако колата спира внезапно или ако има инцидент, долната част на предпазния колан трябва да се движи по таза, а не над корема. Мобилният предпазен колан MommyLine 2in1 гарантира, че коланът е позициониран правилно и не се плъзга, като по този начин предлага по-добра безопасност за нероденото бебе и повече комфорт при бременни майки, когато пътуват с кола.

 

Съвет от акушерката

Не се подлагайте на ненужно натоварване, когато шофирате, и не продължавайте дълги пътувания, особено към края на бременността. Облекчете се на почивка най-малко на всеки два часа, излезте от колата и се движете малко. Поставете облегалката възможно най-стръмно и позиционирайте облегалката така, че горният ръб да е на същото ниво като горната част на главата. Уверете се, че сте поддържали достатъчно разстояние от предните въздушни възглавници: Натиснете облегалката на седалката, за да оставите поне 25 cm пространство между себе си и въздушната възглавница, за да предпазите стомаха си в случай, че въздушната възглавница се активира.

 



За повече безопасност и комфорт при пътувания с автомобил

Предпазният колан MommyLine 2in1 се състои от плоска възглавница и закрепени към него сапани, които придърпват обезопасителния колан надолу. По този начин, коланите осигуряват оптимална позиция и поддържат лентата на таза комфортно под корема с бебето.
Благодарение на изключително голямата дишаща повърхност за сядане, тя предлага много удобство и може да се използва още от самото начало на бременността.

 

Гъвкава за употреба и с поли и рокли

Благодарение на трите си колана, лентата за бременност може да се използва удобно с панталони и поли. Благодарение на двете странични ремъци, дори дългите поли и макси рокли не се нуждаят от регулиране нагоре.

 



Лесна инсталация

Инсталацията е много лесна и гъвкава: поставете продукта на седалката, закопчайте колана, регулиран по размер, върху облегалката и е готов за употреба! Носещият колан "MommyLine 2in1" е подходящ за всички седалки на водача и предните пътници.

 

Злополука? Потърсете лекар незабавно !

Ако сте замесени в злополука, дори и да е незначително: незабавно да се извърши медицински преглед, за да може незабавно да се разпознае отлагането на плацентата, което може да доведе до спонтанен аборт или преждевременно раждане.

 

Детайли за продукта:

  • повече безопасност и комфорт при пътуванията с кола
  • перфектно регулиране на колана: удобно позициониране на лентата под венеца на бебето
  • 2в1 - гъвкаво приложение: може да се носи както с поли и панталон
  • лесен монтаж и използване, приляга на шофьора и седалката на предния пътник във всички автомобили
  • изключително голяма, дишаща повърхност за сядане
  • може да се използва от ранния период на бременността
  • размери: 47х45 см
  • материал: покритие: 90% полиестер; 10% найлон;
пълнеж: 100% полиуретан Icon Schrank-und Schubladenriegel

88101