Категории

Удължител за панталони Reer 31051

21,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Разширение на талията от 2,5 до 8 см

Вложка за до 10 см удължение

Количество

 

 

 

Комплект удължения за панталон Reer Mama

Бременното коремче расте, дрехите ви започват да умаляват и обмисляте да си купите първото си облекло за бременни? Запасяването с дрехи за бременни в началото на бременността обаче няма голям смисъл. В крайна сметка тялото ви ще продължи да се променя през следващите 9 месеца.

Вместо да се обличате твърде рано в излишни дрехи за бременни, вземете комплекта за удължаване на панталоните Reer mama и трансформирайте нормалните си панталони в облекло за бременни.

 

За по-дълго, удобно носене на любимите дънки

Още в първите седмици на бременността ще забележите първите промени в тялото си и след кратко време първите панталони вече няма да ви стават. Точно тук разширителят за колан е идеалното решение, тъй като е лесен, но ефективен начин да разширите любимите си панталони или поли, които са тесни с няколко номера в областта на талията. Също така е идеален за след раждане, когато тялото ви се възстановява.

 

Удължаване на колана на 4 степени

Удължителният комплект за панталон се състои от 4 различни вложки за панталон. 3-те еластични удължения на панталона удължават талията от прибл. 2,5 cm до до 8,0 cm; удължението на панталона с платнена вложка може не само да разшири талията с до 20 см на 10 етапа, но и умело да прикрие получената празнина в предната част на панталона с интегрирана платнена вложка.

Спецификация:

Удължава от 2,5 до 8 см

Материал: Полиестер и вискоза

Пере се в пералня на 30 градуса

31051