Категории

  • Нов

Седалка за кола Cosatto Port RAC Charcoal Mister Fox, I-Size, 0+

299,00 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

„Безопасността по пътищата винаги е била важна за RAC. Така че, съвместната работа с Cosatto да разработи седалка за кола, пълна с най-новите иновации в областта на безопасността, беше лесно решение. " - RAC

Количество

 

 

 

Столчето за кола Port i-Size в Spot The Birdie отвежда вашите скъпоценни пътници от раждането (40 см) до 15 месеца (87 см). То е създадено за безопасност благодарение на R129, но ако добавите порта i-Size на порта (продава се отделно), той става съвместим с i-Size, което го прави още по-адаптивен и лесен за използване Снабден с известните модели за разказване на истории на Cosatto, които децата обичат, и най-съвременната технология за безопасност и комфорт, обърнат назад RAC порт i-Size е новаторско столче за кола.

Съвместим и с Giggle Mix, Giggle 3, Giggle Quad, Wow, Wow XL, Wowee, Wow Continental (системи за пътуване и адаптери се продават отделно)

RAC Port i-size Съвместим с i-Size, когато се използва с база i-Size Port (продава се отделно)
Съответства на най-новите разпоредби за безопасност R129 От раждането (40 см) до 15 месеца (87 см)
Подходящ колан и ISOFIX (когато е сдвоен с основа i-Size на порта (продава се отделно)
Бързо освобождаващ се автоматично регулируем 5-точков предпазен колан
Подложките против приплъзване позволяват случайно използване в режим на наклонена люлка
Лесно едновременно регулиране на колана и облегалката за глава. Без пренареждане. Основата i-Size на порта има отскачаща лента и устройства за въртене на опорните крака, за да се предотврати въртенето на седалката на автомобила
Подсилена конструкция със здрава защитна обвивка
Построен с високоефективен абсорбиращ енергия материал за максимална защита
Революционно водоустойчиво, дишащо покритие от плат
UPF 100+ сгъваем, удължен сенник
Регулируема облегалка за глава с една ръка с плюшена инкрустираща пяна абсорбираща удара
Свалящият се клин за новородени седалки създава оптимална форма и настройка на седалката за малки бебета 3-позиционният наклон отвежда по-ново бебе от по-легнало положение в положение, което позволява повече място за растящите крака на бебето. (когато е сдвоен с основа i-Size на порта (продава се отделно)
Функцията за освобождаване на паметта позволява лесно отстраняване от шасито на системата за пътуване (от едната страна)
Основата RAC Port i-Size (продава се отделно) има различни индикатори, които потвърждават правилното монтиране във вашия автомобил
Включени са подложки за гърди и корем
Подвижна подложка за машинно пране

5 причини да се доверите на Cosatto Port

Безопасност и сигурност с i-Size

Столчето за кола Port i-Size в Spot The Birdie носи безопасност и сигурност на вашия удобен пътник. Това е i-Size и ISOFIX, когато се сдвоява с основата Port i-Size (продава се отделно), осигурявайки намалено движение на столчето за пълно спокойствие. Не само ще получите допълнителна сигурност, но добавянето на основата улеснява бързото и лесно инсталиране, обърнато назад. Като алтернатива, седалката за кола RAC Port се вписва назад със стандартен 3-точков предпазен колан.

Защита от въздействие

Столчето за кола Port i-Size има удар и защита в основата на своя дизайн. Уникалната подсилена конструкция със здрава защитна обвивка обгражда вашето дете и осигурява това допълнително ниво на безопасност. Освен това, тази нова седалка за кола от Cosatto е изградена от високоефективен абсорбиращ енергия материал за още по-голяма защита под ъгъл.

Трансформирайте пътуване

Тази нова седалка за кола от Cosatto ще преобрази пътуването за вас и вашето дете. Започвайки с лесната регулируема облегалка за глава с една ръка с плюшена инкрустираща пяна абсорбираща удара, плюс регулиране на коланите, ще намерите лесно да позиционирате и настроите детето си точно както имате нужда. Не само това, но когато се сдвои с основата Port i-Size, ще можете да се насладите на предимствата на 3-позиционна функция за накланяне. Трите позиции отвеждат по-ново бебе от по-легнало положение в положение, което позволява повече място за растящите крака на бебето.

Превъзходен комфорт и удобни екстри

С столчето за кола Port i-Size вашето дете ще получи максимален комфорт благодарение на специализираната пяна с висока плътност. Плюс това, тази столче за кола i-Size се предлага с много удобни екстри, включително революционна водоустойчива, дишаща материя и предварително обработено течно отблъскващо покритие на основната седалка, което прави по-лесно от всякога почистването на разливи. Предлага се и със сгъваем, удължен сенник UPF 100+ и много други.

Умни неща. Щастливи бебета.

RAC Port i-Size е създаден с известните модели за разказване на истории на Cosatto, които децата обичат. При тестове 8 от 10 деца избраха Cosatto по някаква причина и новото столче за кола Port i-Size наистина ще разпали въображението им.

CT4400