Категории

Столче за кола Cosatto CT4855 All in All Rotate, 0+/1/2/3, Dragon Kingdom

749,00 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Лесен монтаж с Isofix

Подходящо от раждането до 36кг

Завъртане към вратата за лесен достъп до бебето

Количество
Последна наличност

 

 

 

6 x 133.52 лв.

на 6 вноски по 133.60 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

All in All Rotate с  опция за монтаж на ISOFIX и подходящ за всички етапи до 36 кг (приблизително 12 години), столчето All in All Rotate се предлага с всички страхотни характеристики на All in All +, включително защита от страничен удар, както и функция за завъртане за лесен достъп до детето.

 

 

Безопасност на първо място

All in All Rotate е ISOFIX от 0+ и може да го ползвате по-дълго време, возейки детето с лице назад (ERF). Научно доказано, че е по-безопасно да пътувате с лице назад за по-дълго време, нашият All in All Rotate ERF режим е подходящ до 18 кг (приблизително 4 години) за отлична безопасност.

 

Лесно завъртане за достъп

All in All Rotate може да се завърти настрани за лесен достъп от вратата на автомобила с просто натискане на бутон. Няма повече протягане и навеждане, когато нагласяте бебето или когато оправяте коланите. All in All Rotate се заключва лесно в положението, в което се нуждаете.

 

Мултифункционално столче

All in All Rotate е подходящ за множество автомобили независимо дали имат точки за закрепване ISOFIX или не.  Обърнат назад до 18 кг (приблизително 4 години) и обърнат напред до 36 кг (около 12 години).

Подходящ за всички групи. Като се обезопасява с колани във всички режими (0 + / 1/2/3), и режим ISOFIX за група 0/1 и ISOFIT за група 2/3.

 

Допълнителна сигурност

С изключителна 5-точкова система Anti-Escape и регулируема система за защита от странични удари, както и допълнителни подложки за най-малките, All in All предлага допълнителна безопасност в автомобила.

 

Удобно и лесн

Лесно регулируеми колани и индикатор за заключване са само две нови функции, които добавихме, за да подобрим комфорта и лекотата на вашето изживяване All in All Rotate. Седалката може да се завърти отстрани за лесен достъп от вратата на автомобила. Няма повече разтягане и навеждане, когато повдигате бебето или нагласяте коланите. След това All-All Rotate се блокира в позиция напред или назад, когато сте в движение. Плюс това се регулира лесно с една ръка, още повече опции за накланяне и по-компактен дизайн за по-лесно транспортиране, All in All Rotate покрива всички изисквания.

 

 

Основни характеристики:

Въртяща седалка за лесен достъп от вратата на автомобила

От група 0 до група 3 (0 - 12г.)

5 степени на накланяне на облегалката

Сваляща се тапицерия за лесно почистване

Съвместимост R44.04

Универсален ISOFIX за групи 0+/1

Возене с лице напред 9-36 кг.

Гаранция 3 години

 

Вижте още:

CT4855