Категории

Столче за кола Cosatto HUG Isofix Fjord

699,00 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !
Количество

 

 

 

Hug ISOFIX е тук. Твоята любима прегръдка в автомобила гарантира най-доброто усещане при пътуване. Сега HUG е дори още по-удобен.

5 причини да купите Hug ISOFIX 123 седалка за кола

Hug ISOFIX виси наоколо - Hug ISOFIX превръща от малка детска седалка в голяма детска седалка, (9kg-36kg приблизително). Това е повече от десетилетие на прегръдки. Няма нужда да купувате различни размери седалки.

Силна любов - С допълнителна възглавница за защита от страничен удар и 5-точков колан за безопасност с бързозатягаща се закопчалка за пестене на време, Hug ISOFIX е надежден охранител. Благодарение на UNIVERSAL ISOFIX, след като този стол е закачен в колата, вие сте свободни от многократно и повторно инсталиране. В Етап 2 и 3, когато е време за колана с 3 точки, Вие все още можете да използвате точките ISOFIX за още по-голяма стабилност.

Плюшено мече - Получавате лукс от лимузина с тапицерията от изкуствена кожа, луксозни тъкани, допълнително омекотяване, лесни за почистване покрития и плътни материали, включително свръх подлакътници и подложки за корема и гърдите.

Страхотно регулируема - Имате растящо мече. HUG ISOFIX регулира своето прегръщане с 5-позиционно накланяне. Разполага с ремъци и ленти, които автоматично се регулират, когато облегалката за глава се повдигне.

Герой на дълги разстояния - Защото мечка с такива добри маниери просто трябва да има наоколо. Hug ISOFIX е дълготраен защитник.

HUG ISOFIX е автомобилна седалка от група 1,2,3:

Група 1,2,3 - Подходяща от 9 кг - 36 кг (9 месеца - 12 години).

CT3524