Категории

Силиконови напръстници за почистване на зъби Reer 79249

10,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

2 силиконови четки за първите бебешки зъбки

Меки влакна

4 структури за масаж за облекчаване болката при никнене

Количество

 

 

 

Безопасно и нежно при първите млечни зъби

 

Грижата за зъбите трябва да започне още преди първите зъби на бебето да станат видими. Освен че елиминира бактериите от устната кухина, за да предпази нежните млечни зъби от гниене, това помага на бебетата да свикнат с ежедневната грижа, когато са малки. специално разработената четка за зъби на reer гарантира, че чувствителната област на устата може да бъде почистена особено внимателно.

Грижа и облекчаване на болката по време на зъби благодарение на масажни конструкции и депресия за гел

 

Четката за зъби на пръста разполага с различни масажни структури. Те осигуряват приятно облекчаване на болката по време на никнене на зъби благодарение на техния променлив масажиращ ефект. Депресията в четката също улеснява нанасянето на гел за зъби. Специалните силиконови дръжки осигуряват ефективна хигиена на устната кухина; те позволяват лесно, но все пак щателно почистване на езика

 

Нежно почистване на първите зъби благодарение на меки силиконови четина

 

Еластичната силиконова четка предлага нежна устна хигиена. Меките четина означават, че чувствителните млечни зъби се почистват по особено нежен начин. Заоблените ъгли и мекият материал също предпазват чувствителните венци от нараняване.

 

Лесна и безопасна употреба благодарение на гъвкав, висококачествен материал

 

Четката за зъби на пръста е направена изцяло от силикон. Това означава, че не само е особено нежен към бебешките зъби, но и е много лесен за използване от родителите. Мекият, гъвкав материал следва всяко движение на пръстите и така позволява цялостно почистване на зъбите. Висококачественият материал също е безопасен за храните и не съдържа вредни вещества като PVC, BPA, латекс и фталати - за напълно безопасна употреба.

 

Хигиенна употреба благодарение на бързо и лесно почистване

 

Преди и след всяка употреба, четката за зъби за пръсти може бързо и лесно да се почиства под топла течаща вода. За дълъг и особено хигиенично чист живот на употреба, той може също да бъде стерилизиран в парен стерилизатор или дезинфекциран чрез кипене в продължение на пет минути.

 

Информация за продукта

Хигиенно приложение за ежедневна грижа за устната кухина

4 повърхностни структури осигуряват масаж и почистване

Меки четина за нежна грижа за устната кухина

Длъбнатина за гел за зъби

Без замърсители

Може да се стерилизира с пара

Съдържание: 2 броя

79249