Категории

Антифон Reer протектор за слух 53063, Син

49,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Надеждна защита срещу вредни шумове (SNR = 25)

Предотвратява натиска върху чувствителната глава на детето ви

Много малки и леки капсули за уши

Количество

 

 

 

 

 

Защита за чувствителни бебешки уши

Слухът още не е напълно развит при бебета и малките деца и те са особено чувствителни към шума. Шум, по-силен от 85 децибела (например шумове на летището или фойерверки), са вредни за чувствителните бебешки уши и могат да причинят трайно увреждане на слуха. Поради тази причина трябва да защитавате слуховете на вашите малки, колкото е възможно по-добре.
Предпазителят за уши SilentGuard Baby осигурява надеждна защита срещу вредни шумове, предотвратявайки възможното увреждане на слуха.

 

 

Надеждна защита
благодарение на ефективната изолация

Продължителното излагане на шум, по-силен от 80 децибела (например косачки, големи групи хора), може да причини увреждане на слуха. Колкото по-силен е шумът, толкова по-бързо се получава увреждане на слуха. Звук, който е толкова силен, колкото 110 децибела (напр. Фойерверк, клаксонът на автомобил в близост) може да доведе до незабавно увреждане на слуха. Благодарение на тяхната изолация, тези капсули за защита на ушите имат един номер за оценка (SNR) от 25, осигурявайки надеждна защита на чувствителните бебешки уши. Нивото на шумоизолация от 25 SNR означава, че средният защитник намалява интензивността на звука с 25 децибела, преди звукът да достигне тъпанчетата. В резултат на това най-силните шумове могат да се намалят до безвредно ниво (под 80 децибела).

 

 

Перфектно пасване, което расте с детето
благодарение на лентата за глава с пристягаща скоба

Благодарение на закрепването на кука и веригата, размерът на меката, еластична лента за глава може да се регулира гъвкаво. По този начин можете да приспособите лентата за глава точно до главата на вашето бебе, така че тя да приляга плътно, да не предизвиква натиск и да осигурява оптимален комфорт при носене. Тази лента за глава е толкова тънка и мека, че не притеснява децата, когато спи.

 

Високо удобство при носенеБлагодарение на леките и меките капсули

Формата на капсулите на ухото осигурява удобно прилягане за малките уши на бебета. Тъй като слуховите апарати използват много леки звукоизолиращи материали, те са изключително удобни за носене. Мекото, удобно за кожата подложка за уши осигурява приятно прилепване за ушите на бебето.
Капсулите не са здраво закрепени към лентата за глава: те са гъвкави и могат да бъдат премествани така, че да могат да бъдат поставени точно над ушите.

 

 

Лесно за носенеБлагодарение на сгъваемата конструкция

Двувашките капсули могат да се поставят заедно и да се прикрепят към лентата за глава. Поради този особено удобен дизайн, капсулите на ухото не заемат много място, когато трябва да ги транспортирате. По този начин можете да вземете тези предпазители на ушите, където и да се нуждаете от тях най-много: на сватби, улични партита с фойерверки или летища.

 

 

SilentGuard протектор за бебета и малки деца

Продуктовата гама на SilentGuard включва протектори за уши за бебета на възраст над 12 месеца SiletGuardBaby и до деца в училищна възраст. SilentGuardKids е подходящ за деца от 24 месеца. И двата модела се предлагат в два цвята -розов и син. 

 

 

 

Информация за продукта

  • надеждна защита срещу вредни шумове (SNR = 25)
  • Регулируема лента за главата( 47-54см) 
  • перфектно пасване, което расте с детето, благодарение на регулируемите ленти за глава за оптимално удобство при носене
  • избягва точките на натиск върху чувствителната глава на детето
  • много малки и леки капсули
  • сгъваем дизайн
  • удобни за кожата и издръжливи материали, лесно почистване
  • тестван съгласно EN 352-1
53063