Категории

Стъклена пила за нокти Reer PremiumCare 81043

10,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Подходящи за меките бебешки нокти

Много нежен към ноктите

Издръжлив и дълготраен

Фино полираща повърхност от двете страни

Количество

 

 

 

 

За безопасна и нежна грижа за бебешките нокти

 

Ноктите на бебетата растат много бързо и бързо стават твърде дълги. От време на време това може да доведе до врастването им или болезнени драскотини по чувствителната бебешка кожа. Така че редовната грижа за ноктите е от съществено значение. Бебешката стъклена пила за нокти PremiumCare ви позволява да се грижите за ноктите на вашето мъниче по прост и безболезнен начин.

 

За нежно и безболезнено скъсяване на бебешки нокти

Ако ноктите на бебетата се режат с нокторезачка или ножица, много лесно чувствителното нокътно легло да се нарани, ако ноктите се режат твърде дълбоко. Поради тази причина много родители са изключително притеснени при този процес. Малките също могат автоматично да свързват грижата за ноктите с болка и да се страхуват в бъдеще. Пиличките за нокти предлагат безгрижна алтернатива на нокторезачки или нижички за нокти. Почти е невъзможно да се скъсят прекалено много.

 

Идеални за меки бебешки нокти микро-фини частици за пилене

Основното правило за грижа за ноктите е, че колкото по-мек е нокътят, толкова по-фино трябва да бъде зърното на пилата. Ето защо стъклените пили за нокти са особено добри за меките бебешки нокти. С микрофинните си частици за пилене пилите скъсяват меките нокти по особено нежен начин, като едновременно изглаждат ръба на нокътя. Това също така предотвратява цепенето или назъбването на плочката. За разлика от грубите пили, финото зърно също предпазва нежната кожа на върха на пръстите на бебето от нараняване.

 

Дълготраен, хигиеничен, безопасен благодарение на висококачествен материал

 

Нашата пила за нокти е с най-добро качество: ние гарантираме това благодарение на производството в ЕС и използването на закалено стъкло. Специално закаленото стъкло също така предотвратява притъпяване на пилата дори след интензивна употреба, запазвайки качеството с траен ефект.

Детската пила за нокти PremiumCare не съдържа вредни вещества! Материалът не става порест, дори по време на почистване, това предотвратява натрупването на бактерии и гъбички. За особено хигиенна употреба, след почистване пилата може също да бъде дезинфекциран, поставена във вряща вода и стерилизирана, използвайки всички обичайни методи .

 

Безопасно и хигиенично съхранение със защитно калъфче

За да предпази пилата от повреда при изпускане, тя се доставя с калъфче, което пасва идеално. Това не само предпазва пилата от повреда, но непропускливата повърхност също така надеждно предпазва замърсяванията и прах.

 

Спецификация:

Лесни за почистване и стерилизация

Размер: 90мм х 10мм

Материал: Закалено стъкло

81043