Категории

Мултифункционална закопчалка Reer 72040, 3 броя

24,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

За обезопасяване на чекмеджета, шкафове и хладилници

Здраво закрепване и отстраняване без остатъци

Тестван съгласно EN 16948: 2017

3 броя в комплект

Количество

 

 

 

Надеждно заключване на шкафове от любопитни детски ръце

 

Съдържанието на шкафове и чекмеджета, както и съдомиялни, хладилници и микровълнови печки са особено вълнуващи за децата. След като се научат да пълзят и да ходят, лесно могат да достигнат до дръжки и предмети, които не принадлежат на ръцете на децата, като ножове или отровни почистващи препарати.

Reer multi-lock ви помага да защитите малкото си от опасност, като ви позволява да заключвате различни предмети, включително шкафове и други хранилища, по начин, който не позволява на деца.

Качество и безопасност

тествано съобразно стриктни стандарти

За да предложите на бебетата и малките деца максимална защита, продуктите от тръстика се контролират в съответствие със строги стандарти за тестване. Продуктът не само преминава през вътрешни тестове, но и се тества от независими институции. Нашата мулти-брава е тествана в съответствие с действащия стандарт EN 16948: 2017.Успешно е преминал тестове за задържане, тестове за дълголетие и стрес тестове. Дори при големи натоварвания мулти-бравата запазва своята адхезионна здравина и седи сигурно върху парчето мебели. Дори след дългосрочна употреба механизмът за отваряне остава труден за отваряне на ръцете на децата. Стабилността на материала остава постоянна и по този начин предотвратява счупването на мултиблока, дори и след повече от 5000 отвора. Само многобройните брави, които са тествани съгласно този стандарт, предлагат достатъчно и сигурно задържане и гарантират безопасна работа дори след дълги периоди на употреба.

Универсално приложение

за шкафове, чекмеджета и много други

 

Предпазната ключалка може да бъде прикрепена към всяка мебел, която позволява монтаж в ъгъл. Тя ви позволява надеждно да заключвате шкафове и чекмеджета, в които например се съхраняват лекарства или остри предмети, като ножове или ножици. Освен това могат да се осигурят и електрически уреди като хладилници, съдомиялни машини и микровълнови фурни. Това не позволява на детето ви да влиза в контакт с крехки предмети и хладилника да не се размразява поради случайно отваряне. Благодарение на простия си, модерен дизайн, мулти-ключалката е подходяща за всеки тип дом.

Лесно за отваряне и затваряне

удобна работа за възрастни

 

С Reer multi-lock, шкафове и други подобни предмети се съхраняват безопасно затворени, далеч от всякакви малки изследователи. За възрастни обаче може лесно да се отвори с една ръка. За целта просто натиснете малкия плъзгач надолу и повдигнете ключалката нагоре. След това лентата може да бъде отстранена от заключващия елемент и мебелът да се отвори както обикновено.

72040