Категории

Анатомични светещи биберони Nuvita 7083 AIR55 SYM, 2 броя, 6+

17,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Адаптиран според възрастта

Свети в тъмното

Изработен от антиалергичен силикон

Количество

 

 

 

Анатомичен светещ биберон за възраст 6+ месеца

Специалният предпазител, съставен от 55% въздух, оставя кожата около устата свободно да диша, като се избягва застой на слюнка, който може да причини досадни кожни раздразнения. Специалната дишаща способност също помага на детето ви да диша по -лесно, ако е свикнало да диша през устата си или има запушен нос.

Изключително леки както по отношение на теглото, така и по отношение на усещането за употреба, те са проектирани да намалят възприятието и следователно навика да го използват възможно най-много. Това ще бъде много полезно, когато бебето ви трябва да изостави завинаги залъгалката.

Специално проектираната форма на зърно насърчава правилното развитие на устата, намалявайки риска от неправилно подравняване на зъбите и увреждане на небцето. Тънката форма в основата подпомага естественото затваряне на устата, осигурявайки правилно позициониране на езика и естествено развитие на небцето.

Изработен от антиалергичен силикон с подобно на кожа покритие, формата на зърно е предлага по-голям успокояващ и успокояващ ефект.

2 броя в опаковка

7083