Категории

Столче за хранене KinderKraft IGEE, CLOUDY GREY

399,00 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

3 в 1 - столче за хранене, столче за малко дете и тийнейджър

От 6 месеца до 110 кг

Включени практични аксесоари

Модерен холандски дизайн

Количество
Изчерпано

 

 

 

6 x 71.13 лв.

на 6 вноски по 71.17 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

Представяме ви IGEE - столче за хранене 3 в 1, което бързо ще се превърне в любимата ви мебел. Това е стол за години: функционира като стол за хранене, стол за деца в предучилищна възраст и стол за тийнейджъри. Ще бъде неразделен спътник на детето от момента, в който се научи да сяда до 110 кг. Холандският дизайн е минималистичен и в същото време съчетава най-новите тенденции в интериорния дизайн с добре обмислени функционални решения и ергономични принципи. Столчето за хранене IGEE има контурна облегалка, която поддържа растящия гръбнак на детето. Заедно с регулируемата поставка за крачета и регулируемата дълбочина на седалката, те позволяват перфектно прилягане на растящото дете. 4-степенното регулиране на височината ви позволява лесно да регулирате стола към маси с различна височина.

  

Столче за цялото семейство

IGEE е с товароносимост до 110 кг - благодарение на това може да се използва не само от тийнейджъри, но и от родителите. Можете да вземете бебето си в скута си по всяко време, за да го нахраните или гушкате, без това да застраши вас или столчето.

Поддържа гърба в правилна позиция

IGEE има удобна, профилирана облегалка. Заедно с поставката за крачета ви позволяват да регулирате столчето така, че детето винаги да има изправена, правилна стойка, докато седи. Спазването на правилата за ергономичност означава, че бебето ще има изправен гръб, докато яде, играе или прави домашна работа

Многостепенна настройка на всички елементи

Седалката се регулира на 4 нива, благодарение на което можете лесно да нагласите стола спрямо масата. На свой ред, 3-степенното регулиране на дълбочината заедно с регулируемата поставка за крака позволяват IGEE да бъде перфектно адаптиран към бързо растящото дете.

Практични аксесоари

IGEE се доставя с аксесоари, които позволяват столът да се използва от 6 месеца до тийнейджърска възраст. Прикрепеният шестостен ключ ще ви позволи лесно да промените формата на стола. Комплектът включва: неплъзгаща се подложка за таблата, предпазен борд с презрамки и мека нехлъзгаща се възглавничка.

Вечен дизайн!

IGEE съчетава минимализъм, функционалност и многостранни решения. Холандският дизайн отговаря на принципите на ергономията, което прави IGEE не само стилен, но и удобен.

Възможност за връзка с Calmee

Можете да създадете "висок" шезлонг от столачето, просто комбинирайте  шезлонг  Calmee. Малкото дете ще е цялото семейство на масата, изграждайки връзки между членовете на семейството още от раждането си.

Винаги в безопасност

IGEE има регулируем 5-точков колан със солидна катарама. Те ще държат дори най-активното бебе на място. В допълнение, защитният борд позволява IGEE да бъде бутнат към масата, без да е необходимо да се прикрепя таблата.

Изключително лесна поддръжка

Голямата табла се почиства лесно - силиконовата подложка може да се мие в съдомиялна машина. Тя е неплъзгаща се - чинията и чашата ще останат на място. Не съдържа BPA, така, че можете е изключително подходящо за ЗВБ бебета.

Внимателно подбрани материали

Здрава конструкция - алуминий, стомана

Двойна табла - Силиконова подложка и PP табла

Мека възглавница – полиестер

Спецификация:

Размери: 60 х 47 х 82 см

Тегло на стола:  11,2 кг

KHIGEE00GRY0000