Категории

Мрежа за вана Reer MyHappyBath
  • Мрежа за вана Reer MyHappyBath

Мрежа за вана Reer MyHappyBath

24,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

За всеки модел стандартна бебешка вана

Мрежеста структира и възглавничка

Размер: прибл. 100х64 см

За тегло до 15 кг

Количество

 

 

 

76072-header.jpg

С мрежата за бебешка баня MyHappyBath вие осигурявате комфортно изживяване при къпане на вашето бебе и също така се чувствате облекчени, когато държите детето си.

Повечето бебета се чувстват комфортно във вода. Удобната позиция за къпане позволява на вашето дете да се наслаждава още повече на банята си. Но също така се нуждаете от стабилна позиция, за да можете да дадете на детето си необходимата опора във ваната.

Спокойствие при къпането за родителя и поддържащо и приятно изживяване за бебето

Още след първите няколко месеца на бебето вие усещате увеличаването на теглото му. Това е особено осезаемо по време на къпане. Използвайки мрежата за бебешка вана, можете да улесните този процес. Вашето дете е до голяма степен се държи от мрежата и вие можете с минимални усилия да го придържате. Това е особено облекчаващо за вашите ръце, рамене и гръб.
Но имайте предвид: не оставяйте детето си без надзор във ваната, дори и с мрежата за баня, и винаги дръжте детето си под ръка!

 

Сигурен комфорт

76072-3.jpg

За да може вашето дете да лежи удобно по време на къпане, повърхността за лежане в областта на раменете е по-широка. Това гарантира по-голяма стабилност, така че вашето бебе може да облегне раменете си на мрежата. В допълнение, мрежестият материал позволява пълен контакт на водата с тялото и вашето дете лежи в топла вода. Подплатените краища също така осигуряват повишен комфорт при лежане.

 

Универсална употреба -Подходящ за всички стандартни бебешки вани


Мрежата има навиващи се ленти отгоре, отдолу и отстрани, за да можете да регулирате дължината и ширината индивидуално. Това означава, че може гъвкаво да се регулира спрямо размерите на вашата бебешка вана.

Внимание: Бебешката вана трябва да има подходящ ръб за вана за закрепване. Не е подходящ за сгъваеми модели

 

Бърз и лесен монтаж

Поставяне само в 2 стъпки: Регулирайте ремъците на правилната дължина и фиксирайте мрежата за баня от всичките 4 страни с клик елементите на ръба на ваната - готово. Здравите закрепващи елементи след това осигуряват здраво и надеждно прилягане към бебешката вана по всяко време.

 

Висококачествени материали


Полиестерната мрежа за баня не съдържа вредни вещества като PVC, BPA и фталати. Следователно контактът с чувствителната бебешка кожа е абсолютно безвреден. Мрежата може да се пере на 40°C и съхне бързо, което гарантира продължителна и хигиенична употреба. Изсушената мрежа може да се сгъне малко и да се съхранява, за да спести място.

 

Информация за продукта:

Индивидуално регулируема дължина и ширина
Бързо и лесно закрепване към всички конвенционални бебешки вани (с изключение на сгъваеми бебешки вани и кръгли)
Мрежата осигурява пълен контакт на водата с кожата

Мека възглавница за приятно къпане
Размер: прибл. 100х64 см
Материал: 100% полиестер
Почистване: Машинно пране до 40°C (в мрежа за пране)
Бързосъхнеща материя
Внимание: Използвайте до максимум 15 кг!

Вижте всички продути от серията на Reer MyHappyBath

 

76072