Категории

  • Нов

Детска каска Toimsa, Червена

40,00 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Високо ниво на защита

CE сертифицирана

Размер M: 52-56 см

Количество

 

 

 

Детска каска Toimsa е идеалното решение за всички, които обичат да карат колело, тротинетка или кънки.

Предлага оптимална защита на главата. Размерът е подхдоящ за деца  4 до 7 години. Проектирана  да отговаря на най-високите стандарти за безопасност, тази каска осигурява спокойствие, знаейки, че главата на детето е в безопасност. 

Персонализиран комфорт

 Регулираща се обиколка от 52 до 56 см, помага да се адаптира точно спрямо детето. Нейната интуитивна система за регулиране осигурява перфектно и удобно прилягане за растящите деца. 

Живи цветове за по-добра видимост 

Любимите розов и син цвят, както и привличащ вниманието червен и приятно зелен , те са не само само естетически, но и подобряват видимостта. Помогнете на детето си да се отличи в трафика, като го направите по-лесно забележимо и избегнете инциденти. Издръжлива конструкция за разширена защита Изработена от висококачествени материали, каската издържа на удари, ожулвания и ожулвания. Неговият издръжлив корпус предпазва от повреда, осигурявайки дълготрайна защита.

Гарантиран комфорт по време на каране 

Подплатената вътрешна част осигурява изключителен комфорт. Нейната вентилационна система поддържа главата охладена, предотвратявайки изпотяването.

Лесен за използване и поддръжка

 Настройката, слагането и свалянето на каската са изключително лесни! А поддръжката и почистването - изключително непретенциозни: само забършете с влажна мека кърпа! 

 

Перфектният подарък за малки авантюристи

Осигурете сигурност и спокойствие на вашия малък авантюрист с каска TOIMSA. Идеална е за приключения на открито, разходки в квартала и семейни излети.  Комбинация от надеждна защита и комфорт я прави задължителен аксесоар за деца, които обичат да изследват на колела.

 

Препоръчва се за деца между 3 и 8 години. ( Размер М:  52-56 см).

 

Материал:

Външната част е PVC, а вътрешната е EPS.

Отговаря на сертификат за безопасност NF EN 1078:2012+A1:2012

 

Вижте и моделите с любими герои от филмчета  тук

 

10710

Техническо описание

Size
52-56 см