Категории

  • Намалена цена

Столче за кола KinderKraft Oneto3 i-size, HARBOR BLUE

349,00 лв.
319,00 лв. Спестявате 30,00 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

За деца с височина 76 -150 см

(15 месеца – 12 години/9-36 кг)

Сглобяване в позиция с лице напред

Подсилена облегалка за глава с допълнителна пяна (H-GUARD)

Висока и подсилена странична защита (SPS)

Петстепенно регулиране на столчето за кола през целия период на използване

Количество

 

 

 

6 x 56.87 лв.

на 6 вноски по 56.90 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

 

Ново ниво на безопасност

Това е ONETO3 i-Size – безопасно столче за кола, което отговаря на изискванията на най-новия стандарт R129 i-Size. Предназначено е за деца от 76 до 150 см височина (от 15 месеца до приблизително 12 години). Това е наследник на емблематичния модел ONETO3, който получи високи оценки на ADAC и ÖAMTC. Оборудвано е със специални системи за безопасност, като например SIDE PROTECT SYSTEM, която осигурява допълнителна защита в случай на страничен удар, както и H-GUARD SYSTEM, която е трислойна, подсилена облегалка за глава, която предпазва главата и шията на детето при инцидент. За по-лесно пътуване разполага с практични кукички отстрани и мека седалка, а също така има възможност за поставяне на вътрешния предпазен колан в отделение.

 

i-Size Standard

Столчето за кола ONETO3 i-Size отговаря на изискванията на най-новия стандарт R129 i-Size. Това означава, че можете да се съсредоточите върху шофирането на колата и да оставите безопасността на столчето за кола.

Най--висока степен на безопасност!

SPS е висока, подсилена странична защита. Която абсорбира енергията, създадена в случай на страничен сблъсък. Осигурява по-добра защита за раменете и бедрата на вашето дете при инцидент. Защитата на главата и врата се осигурява от H-GUARD SYSTEM, която е трислойна облегалка за глава от мемори пяна, която абсорбира енергията и я разоредекя благодарение на слоевете, като не позволява тя да достигне до чувствителните части на тялото на вашето дете.

 
 

Лесен ISOFIX монтаж

Благодарение на ISOFIX, столчето за кола може да бъде монтирано в колата ви само за няколко минути. Когато возите по-малки деца, трябва също да го закрепите с помощта на лентата TOP TETHER. И двете системи разполагат с индикатори, за да се гарантира правилната инсталация. По-големите деца могат по избор да пътуват в кола без ISOFIX конектори.

Накланяща се облегалка

Благодарение на ISOFIX, столчето за кола може да бъде монтирано в колата ви само за няколко минути. Когато возите по-малки деца, трябва също да го закрепите с помощта на лентата TOP TETHER. И двете системи разполагат с индикатори, за да се гарантира правилната инсталация. По-големите деца могат по избор да пътуват в кола без ISOFIX конектори.

 

Перфектен дизайн!

Столчето за кола може лесно и бързо да се приспособи към ръста на вашето дете. Подвижната вложка за малки деца подобрява комфорта при пътуване и намалява пространството между тялото на вашето дете и столчето за кола. СИСТЕМАТА EASY GROW ви позволява да регулирате облегалката за глава и предпазния колан едновременно с една ръка. Правилно регулираната облегалка за глава повишава безопасността на вашето дете в случай на сблъсък! Облегалката за глава има 18 опции за регулиране.

Пет точков колан за безопасност

Столчето за кола разполага с петточков предпазен колан с меки подложки и нехлъзгащо покритие, което предотвратява изплъзването му от раменете. А когато дойде време да обезопасите вашето мъниче с предпазния колан на колата, можете да поставите предпазния колан в специално отделение само с няколко стъпки, без да го отстранявате изцяло.

 

 

ONETO3 i-Size се предлага с мека, широка седалка. Тапицерията е изработена от безопасни материали, приятни на допир. Тя може лесно да се сваля и да се пере в пералня. Столчето за кола разполага с куки за предпазни колани отстрани, което улеснява поставянето на вашето дете в столчето.

 

             Материали:


             Облегалка и седалка:  Пяна/Мемори пяна
             Тапицерия: Лесен за почистване и бързосъхнещ полиестер
             База и основа: Восококачествена пластмаса

 

 Спецификация: 

Възраст от  15 месеца до 12 години

(9-36kg)

Тегло на продукта: 11 кг

Размери: 58х44х58-78 см

 

Европейският отдел за разработване на нови продукти гарантира, че продуктите, предлагани от Kinderkraft, са възможно най-добри по отношение на функционалност и безопасност и че следват най-новите тенденции в дизайна. Отделът е изграден от компетентни хора с дългогодишен опит в производството на детски продукти, като много от тях са родители.

 

 

     

KCONE300BLU0000