Категории

Столче за кола Cosatto Come and Go i - size Rotate , Silhouette
  • Столче за кола Cosatto Come and Go i - size Rotate , Silhouette

Столче за кола Cosatto Come and Go i - size Rotate , Silhouette

699,00 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Стандарт i-size/ R129

За деца от 40-105 см

Количество

 

 

 

6 x 124.61 лв.

на 6 вноски по 124.68 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

 

От раждането до 105 см (приблизително 4 години) столче за кола i-Size с удължено използване в обратна посока. ISOFIX, което се върти за лесен достъп и има допълнителна защита при страничен удар.

Столчето за кола Come and Go i-Size Rotate в D е за Dino е R129/ i-Size съвместимо с интегрирана ISOFIX основа. Въртенето на 360 градуса позволява лесен преход от посока назад към посока напред и улеснява качването и излизането на детето от колата. Пригодените допълнителни подложки за новородено от мемори пяна осигуряват безопасно, плътно прилягане и допълнителен комфорт - идеално решение за група 0+ група 

Завъртане на 360 градуса


Лесно достъпният бутон ви позволява да завъртите столчето за кола на 360 градуса. Край на разтягането при повдигане на бебето или закопчаване на колана.

Come and Go i-Size Rotate се заключва лесно в позиция за необходимата посока на движение и преминава плавно от обърната назад към обърната напред.

По -дълго возене в обратна посока


Come and Go i-Size Rotate е ERF до 105 см (приблизително 4 години) и ще продължи да расте с вашето дете. Возенето в обратна на движението посока (ERF) се препоръчва, тъй като при челен сблъсък обърнатите назад седалки разпределят силата в много по-голяма част от гърба, като по този начин оказват по-малко натиск върху деликатната глава, врат и гръбначен стълб.

Това столче за кола е преминало обширни тестове за катастрофи и безопасност като част от най-новия стандарт R129 / i-Size.

Стандартът i-Size продължава тестовете със задължителни тестове за страничен удар и преобръщане - всички с помощта на най-новите манекени за тестове за катастрофа - за да помогнат за създаването на по-безопасни столчета за кола.

Безопасно и сигурно


Контурната седалка има сигурни ISOFIX точки за закрепване и конструкция, абсорбираща силата. Тя разполага с изскачаща SIPS (система за защита от страничен удар). Дълбоките странични панели на крилата и подплатените протектори с абсорбираща енергията пяна осигуряват защита при страничен удар.

Освен това има ексклузивна 5-точкова плюс система против бягство. Тази седалка отговаря на стандарта за безопасност R129 (i-Size).

Комфорт и безопасност


Столчето за кола Come and Go i-Size Rotate съчетава първокласен комфорт със сигурност благодарение на плюшени подплънки, подвижна тапицерия, облегната седалка с легнало положение и регулируема облегалка за глава.

В допълнение -  интелигентни лесни за родители екстри, като например прост регулируем колан без презаждане и система за лесно регулиране с една ръка, правят Come and Go i-Size Rotate лесен за използване, докато свалящата се,  перяща се подплата ще запази Come and Go i-Size Rotate идеално чист.

 

Изключителна гаранция


Столчето за кола Come and Go 2 i-Size Rotate  се предлага в едни от най-лобимите дизайни и идва с водеща в индустрията 3-годишна гаранция за вашето спокойствие.

Спецификация:

 

Подходяо за деца от  40 см до 105 см ( от раждането до около 4 години)

Isofix монтаж в обратна на движението посока (до 105 см)

Възможност за ползване в посока на движението от 76-105 см ( 15 м -4 години)

Тегло: 6,6кг

 

 

Защо да избереш Come and Go i - size Rotate:

Отговаря на на стандарт R129/ i -size

Възможност за монтаж с Isofix

За деца от 40-105см

Вграден 5 точков колан

10 позиции на облегалката

Сваляща се тапицерия

Допълнителни подложки за новородени

Анти-ескейп система за коланите

 

3 годишна гаранция!

 

 

 

     

CT5492