Категории

Кошница за кола Tutis Elo Lux i-size, Сива

299,00 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Подложки от мемори пяна

Отговаря на i-size стандарт

Тегло 4 kg

Количество

 

 

 

6 x 53.30 лв.

на 6 вноски по 53.33 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

Новото ELO LUX i-size

Една от забележителните характеристики на новата кошница за кола Elo Lux i-size e неговата уникална подложка от мемори пяна. Вашето мъниче ще се наслади на върховен комфорт благодарения на добавената изключително удобна подложка с възглавница, която осигурява оптимална опора за главата и врата му. Този ергономичен дизайн гарантира, че дори по-дългите пътувания ще бъдат посрещнати с доволен и добре отпочинал пътник.

Нещо повече, столчето за кола Elo Lux I-size включва приятни на допир и дишащи материи, които активно регулират телесната температура, създавайки успокояваща и уютна среда за вашето дете докато пътува.

 

Основни функции:


Свръхлека конструкция: С тегло от само 4,1 кг, столчето за кола Elo Lux i-size е изключително леко, което го прави безпроблемно за пренасяне. Ергономичната дръжка допринася за лекотата на транспортиране.


Просторна и подплатена седалка: Столчето за кола разполага с допълнително подплатена, просторна седалка с размери 61×29 см. Тази обширна зона за сядане гарантира, че вашето дете се радва на достатъчно пространство и максимален комфорт по време на пътуването.


Съвместимост с ISOFIX: Поставянето на столчето за кола Elo Lux i-size на ISOFIX основа е изключително лесно. Осигурява сигурна и надеждна система за безопасността на вашето дете.


Регулируеми колани: Регулирането на предпазните колани и височината на облегалката за глава е лесно и безпроблемно. Тази адаптивност гарантира, че столчето за кола на вашето дете може да бъде фино настроено според специфичните му нужди, докато растат.


Подобрена странична защита: Столчето за кола Elo Lux i-size осигурява оптимална защита срещу страничен удар, предлагайки на родителите спокойствие, знаейки, че детето им е заобиколено от слоеве на безопасност.


Стандарт за безопасност i-Size: Столчето за кола е официално одобрено съгласно най-новия европейски стандарт за безопасност, i-Size(R129), което гарантира, че отговаря на най-строгите критерии и разпоредби за безопасност.

PP202/022