Категории

  • Нов
Колело за баланс Kinderkraft Xploit, Сиво
  • Колело за баланс Kinderkraft Xploit, Сиво

Колело за баланс Kinderkraft Xploit, Сиво

169,00 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Ниска рамка подходяща за деца от 80 см (2 години)
Една част, найлонова рамка
12-инчови, устойчиви на пробиване PU колела
Спортни лагери 
Регулируеми седалка и кормило
Магнитни подложки за крачета

Количество

 

 

 

6 x 30.13 лв.

на 6 вноски по 30.14 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

XPLOIT е велосипед за баланс, предназначен за каране при всякакви условия. 

Има големи, устойчиви на пробиване PU колела, които не се нуждаят от помпане - те са подходящи за използване върху неравни терени асфалт или втвърдени горски пътеки. XPLOIT е велосипед, който също учи чрез забавление. Той перфектно развива баланса и подпомага ученето как да балансирате собственото си тяло - това е идеално въведение в обучението за каране на велосипед с педали. Вашето дете също ще се научи на независимост, а карането на XPLOIT ще има положително въздействие върху изграждането на самочувствие на пътя.
Това е практичен модел със сгъваеми, магнитни подложки за крака и регулируеми седалка и кормило. Има спортен дизайн, който в комбинация с красиви пастелни цветове кара всеки малък спортист да го заобича. Велосипедът ще привлича вниманието и вашето дете ще се чувства като каращо истински спортно колело.
 

Издръжливост при всякакви условия

 xploit

Колелото за баланс XPLOIT е създадено за каране при всякакви условия. Рамката е изработена от издръжлива, лека пластмаса  -едно цяло, без нужда от сглобяване: Това го прави устойчиво на корозия и удар и има гладко и внимателно завършено покритие, безопасно за деца. XPLOIT е лек (рамката тежи само 1 кг) и има спортен стил.

 

Усовяване на нови умения с удобство

xploit

XPLOIT гарантира комфорт по време на каране - има мека седалка, която ще накара вашето малко дете да не иска да слиза от колелото. Кормилото е с гумени дръжки, които са приятни на допир и предпазват от триене и хлъзгане, докато се учат на каране, като осигуряват здрав, стабилен захват.

 

Лесно адаптиране

 xploit

XPLOIT е колело, което се адаптира към детето - благодарение на ниската рамка може да се използва от едва 2-годишни деца (с височина 80 см). Регулируемите кормило (53,6-55,6 см) и седлка (33,3-38,1) осигуряват перфектно прилягане на растящото дете.

 

Колела за всякакъв терен

xploit

 XPLOIT има големи (12 инча), устойчиви на пробиване PU колела, които не се нуждаят от помпане. Те са издръжливи и устойчиви на повреди, а освен това осигуряват висока адхезия към земята и добра абсорбция на удари. XPLOIT е подходящ за всякакви повърхности: идеален е както за асфалт, така и за твърди горски пътеки. PU колелата не драскат пода, детето ви може да кара колелото дори у дома.

 

Спортни лагери в колелата и волана

xploit

Колелата на велосипеда са оборудвани със спортни лагери 9ABEC, които улесняват движението на велосипеда и детето може да се съсредоточи върху усвояването на баланс. По-големите деца ще оценят плавното движение, което ще направи карането на колело по-забавно за тях. Лагер има и в кормилото, което улеснява научаването как да управлявате велосипеда.


Подложки за крачета с магнитно заключване

xploit

Поставките за крачета на велосипеда са лесни за използване и изключително практични: по-лесно е детето да поддържа стабилност по време на каране, което е от голямо значение за намаляване на броя на паданията и повишаване на самочувствието при каране на колело. Влияят положително на комфорта при каране - детето може да се фокусира върху балансирането на тялото, докато управлява велосипеда.

 

Спецификация:

Ръст/тегло/възраст на детето От 80 см височина/от 2г
Тегло на продукта 3,3 кг
Колела: 12 "
Диапазон на регулиране на кормилото 53,6-55,6 см
Диапазон на регулиране на седлката 33,3-38,1 см
Дължина на велосипеда 86см
Ширина на велосипеда 36,5см
Височина на велосипеда 53.6см-55.6см

xploit dimensions

 

 

Защо да избереш XPLOIT:

XPLOIT е колело за баланс, което е подходящо за 2-годишни деца. Ниската рамка позволява на деца от едва 80 см височина лесно да се качват и слизат от велосипеда. Рамката е изработена от полиестер, което я прави изключително лека и устойчива на корозия и удари. Колелото за баланс XPLOIT за деца също има регулируеми кормило и седалка, така че можете лесно да го настроите към растящото си дете. Освен това има големи, устойчиви на пробиване PU колела със спортни лагери 9ABEC - те правят карането на велосипеда по-плавно и са по-лесни за маневриране.
Подпомага развитието! Колелото за баланс XPLOIT учи чрез игра. Подпомага развитието на баланса, учи как да балансирате тялото и е добра подготовка за учене да карате велосипед с педали.

Адаптира се към детето! Колелото е с регулируемо кормило (53.6-55.6 см) и седалка(33.3-38.1см). Благодарение на това можете да го регулирате според височината и уменията на вашето дете. XPLOIT разполага и с магнитно затварящи се поставки за крачета, които могат да се използват дори от дете - те улесняват ученето на каране и позволяват на краката ви да почиват при спускане по хълм например.

Безопасно е! Рамката е гладко завършена, така че няма риск от надраскване, докато се учите да карате. Пълното завъртане на кормилото позволява по-лесно маневриране на велосипеда.

За всеки терен! Велосипедът за балансиране XPLOIT има големи, устойчиви на пробиване PU колела, които не се нуждаят от помпане. Имат спортни лагери 9ABEC - те правят велосипеда по-плавен, което улеснява ученето на каране. Лагерите също се намират в кормилото, което улеснява маневрирането на велосипеда.

Има спортен дизайн! XPLOIT е със спортен стил - има красиви цветове, които всеки малък спортист ще хареса.

 

KRXPLO00GRY0000