Категории

Kinderkraft 4trike 3в1, Grey
  • Kinderkraft 4trike 3в1, Grey

Триколка Kinderkraft 4trike 3в1, Grey

139,00 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Лека алуминиева рамка

3 варианта на ползване

Лесно трансформиране

Регулируема седалка

Количество

 

 

 

на 6 вноски по 24.79 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

4TRIKE е триколка с педали, която лесно се трансформира в играчка за бутане(ride-on) и мини баланс колело! Този любим 3в1 продукт ще помогне на детето да подобри двигателните си умения, да се научи да балансира и ще го насърчи да започне първите си опити да кара колело. Забавленията заедно навън или у дома ще останат в спомените ви завинаги! 4trike има устойчиви на пробиване гуми от пяна, благодарение на които вашето мъниче ще може да използва колелото както у дома, така и навън. Нямате нужда от никакви инструменти, за да промените функциите - можете да го направите за минута, дори по време на разходка. И когато вашето мъниче се отегчи от карането на триколка, педалите могат лесно да бъдат преместени под седалката, на специално обособено за тях място. 4TRIKE е подходящ за деца от 1 до около 3 годишна възраст. Регулируемата седалка ще ви позволи да регулирате по-добре велосипеда спрямо ръста на детето, а благодарение на лесното му сгъване можете да вземете 4TRIKE навсякъде със себе си- на почивка или дори когато пазарувате, защото ще се побере в пазарската количка.

3 начина на ползване

4TRIKE е велосипед за деца от 1-ва годинка, който съчетава функциите на мини играчка за бутане, мини колело за баланс и триколка с педали. Нямате нужда от инструменти, за да промените функциите му и отнема само момент.

4trike триколка


Стабилност за най-малките

Благодарение на конструкцията си с три колела, 4TRIKE е стабилен и идеален за обучение на прохождащите малчугани. Създаден е за безопасно ползване както у дома, така и навън.

4trike триколка
Подпомага развитието

Като играчка за бутане, 4trike ще насърчи мъничето да практикува алтернативно движение на краката, а като колело за балансиране, подпомага развитието на баланса. От друга страна, като триколка, тя ще помогне на детето ви да се подготви да кара голям велосипед.


Лек и издръжлив

Има алуминиева рамка, която е много издръжлива и изключително лека. 4TRIKE тежи само 3,5 кг, а благодарение на дръжките (едната на рамката, другата на кормилото) родителят може да го вземе със себе си без проблем.

4trike триколка
Лесно сгъване

Този велосипед се сгъва до компактни размери и се побира дори в кошницата на детска количка. След като времето за игра приключи, малките размери ви позволяват да оставите 4TRIKE в ъгъла на стаята или да го скриете в килера. Освен това, благодарение на полезната дръжка, можете да го носите навсякъде.

4trike триколка
Регулируема седалка

4TRIKE е триколка, която расте заедно с детето. Седалката може лесно да се регулира, за да отговаря на нуждите на бързо растящото дете.

 

Спецификация:

Възраст/тегло/ръст на детето: 1 година – 25 кг
Тегло на продукта: 3,5 кг
Разгънат продукт: 69 х 44,5 х 49 см
Регулиране на седалката: 29.5-31.5см
Диаметър на гумите:
Предна: 21 см; Задна: 17см

4trike триколка

KR4TRI22GRY0000