Категории

  • Нов
Сгъваема кошара Kinderkraft Joy Light, Сива
  • Сгъваема кошара Kinderkraft Joy Light, Сива
  • Сгъваема кошара Kinderkraft Joy Light, Сива

Бебешка преносима кошара Kinderkraft Joy Light, Сива

129,00 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Лек и стилен дизайн

Кошара за спане или игра

Страничен отвор

Количество
Изчерпано

 

 

 

на 6 вноски по 23.01 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

Joy Light е сгъваема кошара за пътуване, която можете да носите навсякъде. Сгъва се само за пет секунди, а компактният размер ви позволява да я вземете със себе си на всяко пътуване, независимо дали е в страната или в чужбина. Joy Light можете да използвате и като кошара за игра, както на закрито, така и на балкона. Стилният сив цвят, съчетан с елегантния дизайн и немачкаемия материал, правят Joy Light да изглежда добре във всякакъв интериор на дома.
Разполага с мрежести страни, за да ви позволи винаги да виждате вашето мъниче. Към кошарата има практична чанта с дръжки за по-лесно пренасяне.


Кошара 2 в 1

JOY LIGHT е идеалното решение за активни родители, които ценят функционалността. Това е креватче за пътуване и домашно креватче за игра. JOY LIGHT ще се адаптира към вашия начин на живот и ще ви позволи да се насладите на почивката, където и да сте.

joy light
Кошарка за пътуване

JOY LIGHT се сгъва само за пет секунди. Това е лека кошара за пътуване, която се сгъва до компактни размери. Побира се и в най-малкия багажник, без да отнема от мястото за куфарите. JOY LIGHT се предлага и с чанта за лесно пренасяне.

joy light
За вътрешна и външна употреба

Това е многофункционална кошара за пътуване, която можете да използвате както у дома, така и на открито. Можете лесно да го преместите на балкона или на двора, за да се насладите на времето навън с вашето дете. Има мрежести страни, които ви позволяват винаги да виждате вашето мъниче, когато си почива, като същевременно позволява въздушен поток през по-топлите дни.

 joy light

Кът за игра

JOY LIGHT може да действа и като безопасно място за активна почивка. Мрежестите страни ще ви позволят да държите детето си под око през цялото време, докато входът, който се затваря с помощта на цип, позволява на вашето пълзящо дете да напусне свободно кошарата, когато пожелае.

joy light
Безопасна

Кошарата е със стабилна конструкция от здрава стомана. Тапицерията е издръжлива и внимателно изработен, като същевременно е лесен за почистване. Материалите използвани в JOY LIGHT са тествани и са напълно безопасни за деца. Материята изглежда добре, въпреки че кошарата е сгъвана и разгъвана много пъти.

joy light
Универсална

JOY LIGHT изглежда страхотно, независимо от стаята, в която се намира – тя е елегантна и стилна. Подхожда на повечето интериори, независимо от техния стил. Ще изглежда невероятно както в стаята на вашето дете, така и във вашата спалня или всекидневна.

joy light

Параметри:

Тегло: 9 кг
Външни размери: 76х70х128 см
Вътрешна височина 62 см
Размери сгъната: 75х26,5 х26,5 см

Размери на матрака:112х58см
Размер на страничния отвор: 42х45см
Комплектът включва чанта за носене, подплатена основа(матрак)

joy light

KKJOYLIGRY00000