Категории

Нагревател за маса за преповиване Reer FeelWell 19040

99,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !


С автоматично изключване (10 минути)
1 настройка за отопление: 500 W (230 V, 50 Hz), икономия на енергия
С видим индикатор „включен“
С топлителната глава може да се накланя с до 50 °

Количество

 

 

 

6 x 17.82 лв.

Перфектна защита срещу настинки

 

За бебетата топлинната регулация през кожата все още не е напълно развита. Следователно те не са в състояние да настроят собствената си телесна температура на падащи температури и бързо са изложени на хипотермия веднага след къпане или по време на смяна на пелената. Ето защо е особено важно да се поддържа телесната температура на бебето.

Нагревателят за повивалник EasyHeat осигурява на вашето бебе незабавна топлина. Поддържа постоянна комфортна температура и компенсира температурните разлики. Това предотвратява вторични заболявания, като настинки, и гарантира на вашето бебе много приятни моменти.

 

 

Приятна топлина

точно където е нужна

EasyHeat излъчва топлина равномерно към повивалника и по този начин осигурява разпределение на температурата в съответствие с медицинските стандарти. Благодарение на енергоефективните 500W, мощността на устройството е идеално съобразена с нуждите на вашето бебе.

В допълнение, накланящият елемент, който може лесно да се регулира до 50 °, гарантира, че можете да насочите топлинното излъчване точно до желаното място. Това гарантира, че вашето бебе е комфортно топло и че не се поти под нагревателя.

 

 

 

Проста операция

благодарение на лесния превключвател

Когато преобличат или обличат детето, майките и татковците са с пълни ръце и нямат време да се справят с технически сложното оборудване. EasyHeat се включва едновременно с едно издърпване и веднага осигурява приятно и прецизно топлинно излъчване. Устройството може да се изключи отново, като издърпате кабела. Благодарение на допълнителния дълъг кабел можете лесно да стигнете до превключвателя, дори отпред на повивалника.

 

  

Изключително безопасен

благодарение на автоматичното изключване и индикаторът за работа

Особено, когато бързате, може да се случи да забравите да изключите нагревателя. Благодарение на интегрираното автоматично изключване, сега имате едно по-малко притеснение. Работата е удобна чрез бутон за превключване, който активира таймера. След около 10 минути устройството се изключва автоматично. Ако 10-минутното топлинно излъчване не е достатъчно, устройството може да се включи отново за нула време. Индикаторът за захранване ви показва дали устройството е включено или изключено по всяко време.

 

 

 

Прост и сигурен монтаж на стена

Благодарение на вградената конзола за стена

 

Лъчистият нагревател може да бъде надеждно монтиран над масата за преповиване с вградената конзола за стена. EasyHeat може да се монтира на стената бързо и лесно само в 4 стъпки.

Благодарение на това, той е много икономичен на място и извън обсега на децата

 

 

 

Детайли за продукта

Предлага приятна мигновена топлина и предпазва от улавяне на студ и свързаните с това условия

Топлинно излъчване и разпределение на температурата в съответствие с медицинските стандарти

С автоматично изключване (10 минути)

1 настройка за отопление: 500 W (230 V, 50 Hz)

Отоплителната глава може да се накланя с до 50 °

Компактен дизайн, с по-малки размери от типичните бебешки нагреватели за маса

19040