Категории

Заключване за врата на фурна Reer 78021

14,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Сигурен протектор за врата на фурна

Здраво задържане и отстраняване без следи чрез залепване

Лесен за използване от възрастни: работа само с една ръка

Количество
Последна наличност

 

 

 

 

 

 

Сигурно затваря вратите на фурната от любопитни детски ръце

Когато децата се научат да пълзят и ходят, нищо не е безопасно от тях. Особено фурната може бързо да се превърне в нов източник на опасност. Вкусните миризми или ярката светлина при включена фурна магически привличат малчуганите, но често не са съвсем безобидни.
С нашата ключалка за безопасност на фурната за деца можете да предпазите вратата на фурната от отваряне незабелязано от детето ви и по този начин да предотвратите наранявания.

Ефективна защита

Ограничителят на вратата на фурната е идеалният инструмент за ефективна защита на вашето дете от изгаряния. Той действа като надеждна ключалка, която не позволява на вашето дете да се изгори върху гореща храна, тави, контейнери или горещата вътрешност на фурната. В същото време ограничителят на вратата на фурната помага за предотвратяване на злополуки, които могат да възникнат при издърпване на тежки или горещи предмети от фурната.

 
 

Защитено от деца затваряне

Заключалката е с двоен отключващ механизъм. За да отворите предпазителя, двата странични бутона трябва да се държат натиснати и в същото време подвижната част на предпазителя трябва да се завърти настрани. Тези две действия не са възможни за малки деца, но са удобни за възрастни с една ръка.

Лесен монтаж

Закрепването на заключалката е бързо и лесно, без пробиване или завинтване. Самозалепващата лента е предварително поставена върху протектора и само трябва да залепите на подходящо място на вратата. 

 

 

Широка употреба

Предпазителят просто се залепва върху контролния панел и следователно не са необходими специални устройства за сигурно закрепване. Променливата посока на въртене на подвижната част ви позволява да избирате между три позиции: надолу, надясно и наляво. Това прави бушона подходящ за почти всички фурни, независимо дали имате 4 или 6 копчета и дали са прибиращи се или не.

Спецификация:

Силно задържане и отстраняване без оставяне на остатъци
Лесен за използване от възрастни: работа само с една ръка

Топлоустойчива лента
Цвят: Сив
Материал: пластмаса

 

     

78021