Категории

Жилетка за плуване Reer MySwimBuddy размер S
  • Жилетка за плуване Reer MySwimBuddy размер S

Жилетка за плуване Reer MySwimBuddy размер S

79,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Размер S е за деца 1-2 години ( 15 - 19кг)

 

Количество

 

 

 

MySwimBuddy - за безопасно изживяване във водата!


След като детето ви се научи да плува, във водата се отваря свят на забавления и приключения. Повечето деца обичат да лудуват в басейна и да изпитат освежаващото усещане на водата, което е толкова различно от всичко друго. За да сте сигурни, че плуването е не само забавно, но и безопасно, правилните аксесоари за безопасност при плуване са от съществено значение. 

Жилетката за плуване MySwimBuddy

Е сигурен помощник в обучението за бъдещи шампиони! Предлага се в два размера S за деца на1-2 години и M за  3-6 годишни, тя е перфектното решение спокойно и лесно привикване с водата. Тя има за цел да подпомогне усвояването на основни умения, но не предпазва от удавяне и не трябва да се използва като спасителна. Изработена от високакачествени материали, лесна за поставяне и сваляне с удобен цип и допълнителни закопчали, лесни за откопчаване от възрастен, жилетката помага за повишаване на увереността във водата и кара децата да се чувстват удобно в нея.

Как се ползва:

Жилетката за плуване MySwimBuddy на Reer е с приятна на допир материя и лесни за използване закопчали. Сложете, закопчайте и се “гмурнете ” в забавлението! 

 

Важно! Това не е спасителна жилетка! Тя няма да предпази от удавяне или потапяне. Жилетката е предназначена за подпомагане на усвояването на плувни умения. За да гарантира безопасност и сигурност във водата:

  • трябва да е в подходящия размер
  • да е правилно закопчана
  • детето да е под постоянен родителски надзор

Спецификация:

Материал: PVC; Полиестер; Еластан; Полипропилен

Отговаря на стандарт: EN 13138-1 2021 Клас B

Размер S: 

за деца 1-2 години ( 15 - 19кг)

 

Постижения:

Серията MySwimBuddy e част от топ10 полезни продукти за бебето за 2024 от едноименната немска маркетинг кампания. 

 

66034