Категории

столче за хранене foldee
  • столче за хранене foldee

Столче за хранене Kinderkraft Foldee, Сиво

149,00 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Запознайте се с FOLDEE - компактно столче за хранене, идеално за пътуващи родители и малки апартаменти. Този стилен, мобилен и лесен за почистване стол за хранене се сгъва с едно1!  движение.

Количество

 

 

 

6 x 26.56 лв.

на 6 вноски по 26.58 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

Сгъва се с 1 движение 

Обичаш ли да пътуваш? Или сменяте мястото за хранене на семейството? С FOLDEE това не е проблем! Това столче за хранене е проектирано за удобно хранене където и да сте. Има 3 позиции на облегалката и 2 позиции за поставката за крачета; благодарение на това мъничето ще може да поддържа правилната стойка на тялото и да се чувства комфортно по време на хранене. Можете да регулирате таблата в 3 позиции спрямо седалката, а при нужда можете да я измиете под течаща вода. Столчето за хранене има 5-точков колан, което прави бебето винаги безопасно.

Foldee highchair

       

Сгъване в 1 стъпка:

Можете да сгънете и разгънете столчето за хранене с едно просто движение до компактен размер, Това улеснява съхранението на столчето у дома, когато не се ползва или пренасянето му в багажника ако планирате пътуване за уикенда!

Дръжка за носене

Дръжката за носене и олекотената конструкция улесняват преместването на столчето от една стая в друга. Можете да храните детето си където пожелаете – в хола, кухнята или трапезарията. Компактните размери след сгъване позволяват да вземете FOLDEE на пътешествие.

Foldee highchair

Foldee highchair

Двойна табла

Столчето за хранене FOLDEE има регулируема двойна табла. Можете да я поставите на едно от избраните 3 разстояния от седалката и да свалите горната част, за да я измиете под течаща вода. Таблата е тествана и одобрена за директен контакт с храна.

Широк диапазон на регулиране

Можете лесно да съобразите столчето с височината на вашето дете. FOLDEE разполага с 3 позиции на облегалката и 2 позиции на поставката за крачета и възможност за регулиране на разстоянието от дете в 3 диапазона. Малкото ще се научи да заема правилна поза по време на хранене от малко.

 foldee highchair

 Foldee highchair

Най-високо качество

Просторната седалка на столчето е изработена от лесни за почистване материали. Можете да премахнете от него дори и най-упоритите петна без усилие.  Има и 5-точков регулируем колан. А под седалката - кошница за малки предмети, например мокри кърпички или допълнителен лигавник.

Европейски дизайн

Европейският отдел за разработване на нови продукти гарантира, че продуктите, предлагани от Kinderkraft, са възможно най-добри по отношение на функционалност и безопасност и че следват най-новите тенденции в дизайна.

Отделът е изграден от компетентни лица с дългогодишен опит в производството на детски продукти, като много от тях са родители.

 EU design

Спецификация

От 6 до 36 месеца До 15 кг! Тегло на продукта: 5,9 кг
Размери на продукта: (Д x Ш x В)
Сгънат: 58 х 32 х 71 см
Разгъната: 58 х 75 х 93 см
Табла от PP - лесна за почистване
Тапицерия - бързо съхнещ полиестер
Рамка -здрава и устойчива стомана

Foldee highchair pink

 

 

KHFOLD00GRY0000