Категории

  • Нов
Термос reer 300 ml
  • Термос reer 300 ml

Термос от неръждаема стомана Reer 300мл

24,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Подобрен модел! Вече няма нужда да сваляте капачката!

Идеален за приготвяне на бебешка храна

Хигиеничен, не задържа миризми, нечуплив

Поддържа водата топла до 24 часа

Обем: 350 мл

Вместимост на течност: 300 мл

Количество

 

 

 

Подходящ, както за вкъщи така и за разходката!

Когато бебчето е гладно - трябва да сме винаги готови!  Подобреният модел термос от оникс на REER е подходящият партньор в ежедневието на младите родители. Наред с адаптираното мляко и бутилка има и едно нещо, от което се нуждаете преди всичко: вода с перфектната температура. Термосът ви гарантира, че имате това бързо под ръка по всяко време. Независимо дали сте навън с бебето или в просъница приготвяте нощното хранене: термосът  поддържа водата топла в продължение на часове, което ви позволява бързо да приготвяте адаптирано мляко, без никакви притеснения.

Поддържа температурата на водата до 12 часа!

термос за храна

Термосът се състои от вакуумно изолиращо тяло с двойни стени. Това гарантира, че горещата вода се поддържа топла до 12 часа. Благодарение на двойната изолация, външната страна на бутилката никога не се нагрява, когато е пълна с гореща вода - по този начин предпазва от изгаряния.

Помощник за всяка ситуация, за всякакви напитки.

Термосът е подходящ не само за приготвяне на бебешкото мляко! Може да се ползва за чай, кафе и други топли напитки. А през лятото - охладен сок или друга любима напитка. Гарантирано - без да остават миризми!

 

Без капки благодарение на капачката с винт

термос за бебе

Термосът на Reer ви гарантира, че няма да намокрите чантата, благодарение на силиконовото уплътнение на капачката.  Двупанелната вакуумна изолационна система също така предотвратява изпотяването на бутилката и образуването на конденз.

Перфектно приятни напитки благодарение на висококачествени материали

Здравата вътрешна и външна обвивка се състои от 18/8 неръждаема стомана, която е известна с високото си ниво на чистота. Здравият материал отговаря на изискванията за ежедневна употреба и е особено издръжлив, без ръжда и устойчив на надраскване. Безопасната за храна неръждаема стомана предпазва съдържанието от външни влияния, без да придава на напитката ви метален послевкус. Нашият термос няма мирис и вкус и, разбира се, не съдържа BPA, PVC и вредни пластификатори.

Още по-лесно боравене

Широкият отвор на термоса присъства  и тук. Гумената капачка е подобрена - вече с отвор  -за да можете да наливате от напитката, без да се налага да отвивате цялата капачка.

термос за бебешка храна

Комфорт за пиене благодарение на практичната външна капачка на термоса

Практичният защитен капак не само поддържа хигиенично чист термоса, но може да се използва и като чаша за пиене, в която лесно може да се налива напитка. Чашата също е изолирана, така че пръстите на никого не се изгарят, когато се пие чай или кафе от нея.

 

За справедлив отпечатък върху околната среда, продължително използване

 

 

 

Нашият термос допринася за опазването на околната среда. Здравата му конструкция означава, че може да се използва дълги години. Това е идеалната алтернатива на бутилките за еднократна употреба, които попадат в кошчето веднага след употреба. За да се осигури възможно най-малко отпадъци от опаковки, термосите се продават без опаковки и са просто оборудвани със закачалки за продукти, които са направени изцяло от рециклируема хартия. За защита на нашата земя и бъдещето на нашите деца.

 иноксов термос

Различен размер спрямо нуждите ви:

300 мл

450 мл

700 мл

 

Виж и стария модел: 

 

 

90328

Вижте също и: