Категории

Термо кутия за съхранение на храна Reer 90424, Светло розова

29,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Нови цветове
Държи топла храната до 6 часа
Стабилно тяло, изработено от неръждаема стомана
Противохлъзгащо се дъно

300 мл обем на вместимост

Количество

 

 

 

За първото бебешко пюре или топъл обяд в училище от вкъщи

Независимо дали е лека закуска или пълноценно хранене, когато сте навън с деца, най - добре винаги да имате нещо под ръка. Изключително удобни помощници в тези моменти са термо кутиите на REER от серията ColourDesign. Те позволяват безопасно и лесно пренасяне на храна, като могат да запазят приятна температура за до 6 часа.

термокутия

За лесно използване и съхранение

Термо кутията ColourDesign се състои от вакуумно изолирано двойно панелно тяло. Това гарантира, че горещата храна се поддържа топла до 6 часа - независимо от външната температура. Голям отвор и широко приложение

Дори когато детето ви порасне и не яде пюрета, термо кутията остава ваш верен спътник при разходки навън. Мюсли, ядки и бисквити могат безопасно да се съхраняват в кутията. А в топлите дни плодовете и зеленчуците ще останат приятно хладни, като се гарантира, че не губят свежестта и цялостта си.

термокутия за обяд

Сигурност без протичане

Капакът на термо кутията се отваря лесно дори от деца, но в същото време гарантира здраво и сигурно затваряне. Отворът на кутията е напълно запечатан и не може да протече. Системата за вакуумна изолация с два панела също предпазва кутията от изпотяване и образуване на капки конденз.

кутия за обяд

Безопасна консумация

Здравата вътрешна и външна обвивка се състоят от неръждаема стомана 18/8, която е известна с високото си ниво на чистота. Материалът е подходящ  за ежедневна употреба и е особено издръжлив, без ръжда и устойчив на драскотини. Безопасната за храни неръждаема стомана предпазва съдържанието от външни влияния, без да придава на храната ви метален послевкус. Разпределянето с допълнително вътрешно покритие означава, че кутията не поема мирис или аромат и е без BPA, PVC и вредни пластификатори.

термокутия за обяд

Приятен детски дизайн

Освен вече познатите цветове, серията ColorDesign вече разполага с още 2 пленяващи пастелно розово и пастелно синьо. И разбира се симпатичен животински мотив.  Практичното и противоплъзгащо се дъно предотвратява случайно преобръщане на кутията

Широк отвор 

Отворът е 8 см, което значи, че кутията е лесна за пълнене. Независимо дали е пюре, малки сандвичи или пресни плодове, нищо няма да пропусне целта и всичко лесно може да бъде поставено в кутията. По същия начин храната лесно може да се вземе с ръце или прибор, ако е нужно.

След употреба отворът позволява изключително лесно и бързо почистване - за хигиенична дългосрочна употреба.

 термокутия за обяд

За справедлив отпечатък върху околната среда, продължително използване

 

 

Здравата му конструкция означава, че може да се използва дълги години. Това е идеалната алтернатива на съдовете за еднократна употреба. За да се осигури възможно най-малко отпадъци от опаковки, термосите се продават без опаковки и са просто оборудвани със закачалки, които са направени изцяло от рециклируема хартия. За защита на нашата земя и бъдещето на нашите деца.

Детайли за продукта

Държи храната топла до 6 часа

Идеален за приготвяне и съхранение на бебешка храна

Солиден корпус от неръждаема стомана

Хигиенична, не поема миризми и е нечуплива

С практично противохлъзгащо дъно

300 мл обем на вместимост

 

Избери от 2 нови цвята:

 детска термокутия

Или някой от вече познатите: 

 

 детска термо кутия

 

90424

Вижте също и: