Категории

  • Нов
Бутилка от закалена стомана Reer 90801, Сива
  • Бутилка от закалена стомана Reer 90801, Сива

Бутилка от закалена стомана Reer 90801, Сива

29,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Идеална за приготвяне на бебешка храна
Може да се използва и като бутилка за вода
Поддържа преварената вода топла до 12 часа
Стабилен корпус от неръждаема стомана: хигиеничен, не задържа вкусове и миризми и нечуплива
Общ обем: 550 ml; 

Обем на течност: 500 мл

Количество

 

 

 

Подходящ, както за вкъщи така и за разходката!

Серията практични термо- продукти на REER е допълнена с практична бутилка. Универсалният размер и пастелни цветове я правят подходяща за всяко ежедневие. 

Поддържа температурата на водата до 12 часа!

Функцията термос задържа топли напитки и вода до 12 часа, което прави бутилката подходяща за разходки с бебе. Винаги ще имате под ръка подходяща вода за бебешкото мляко! 

термобутилка

Помощник за всяка ситуация, за всякакви напитки

Обичате излети сред природата? Карате ски? Термо бутилката на Reer ще е ваш спътник и в тези активности! Чай или друга напитка - ще са с приятна температура през целия ден. В топлите летни дни - гарантира свежест от приятно хладната напитка вътре!

термобутилка

Сигурна капачка

Термосът на Reer ви гарантира, че няма да намокрите чантата си, благодарение на плътно затварящата се капачка. А двупанелната вакуумна изолационна система на корпуса предотвратява изпотяването на бутилката и образуването на конденз.

бутилка за вода инокс

Перфектно приятни напитки благодарение на висококачествени материали

Здравата вътрешна и външна обвивка се състои от 18/8 неръждаема стомана, която е известна с високото си ниво на чистота. Здравият материал отговаря на изискванията за ежедневна употреба и е особено издръжлив, без ръжда и устойчив на надраскване. Безопасната за храна неръждаема стомана предпазва съдържанието от външни влияния, без да придава на напитката ви метален послевкус. Нашият термос няма мирис и вкус и, разбира се, не съдържа BPA, PVC и вредни пластификатори.

Отвор удобен за пиене

Бутилката разполага с отвор удобен за пиене, което прави подходяща бутилката за ежедневна употреба  - за училище, спорт или други дейности. Закалената стомана гарантира лесно почистване, не задържа остатъчни миризми и дълготрайна употреба.

иноксова бутилка

За справедлив отпечатък върху околната среда, продължително използване 

Нашите термоси допринасят за опазването на околната среда. Здравата им конструкция означава, че може да се използват дълги години. Това е идеалната алтернатива на бутилките за еднократна употреба, които попадат в кошчето веднага след употреба. За да се осигури възможно най-малко отпадъци от опаковки, термосите се продават без опаковки и са просто оборудвани със закачалки за продукти, които са направени изцяло от рециклируема хартия. За защита на нашата земя и бъдещето на нашите деца.

 еко родители

 

 

90801